fbpx

WeMakeThingsHappen skapar innovation inom kommunikation

WeMakeThingsHappen, ett innovationsföretag inom kommunikation som de själva beskriver sig, flyttade till The Park Södra den 2 maj och vi är så glada att ha dem hos oss! WeMakeThingsHappen utgörs av Pernilla Börsvik, Client Director och Fredrik Ljungberg, Creative Director. Så här säger de själva om sin verksamhet:


“Vi jobbar helintegrerat med våra kunder i ett 360 perspektiv, både inom B2B och B2C eller som vi säger H2H. Med gedigen erfarenhet i det traditionella MEN med en stor kunskap i det nya medielandskapet kliver vi tillsamman in i en ny era… Vi skapar förändring. Genom att vara mer proaktiva och ifrågasättande lovar vi att vi kommer skapa ett gemensamt engagemang för att driva våra uppdragsgivares affärer framåt utifrån deras erbjudande. Vi jobbar med kommunikationsstrategier, konceptuella lösningar, reklamkampanjer och säljdrivande aktiviteter som håller hela vägen från idé till genomförande på alla nivåer – oavsett kanal.Och vi tror på kraften i långsiktiga samarbeten för att skapa förändring och styrka i våra kunders kommunikation med sin målgrupp.


Du vet vad du vill – vi överraskar dig!


Vi vågar utmana och kan förändra mycket mer än vad du förväntar dig. Vi lovar att vi alltid kommer att slåss för att vara en hjälte för dig.”


Om hur det kom sig att de valde just The Park Södra, säger de såhär: “Motiveringen till flytten till The Park Södra är enkel. Ett nytt och spännande ställe med mycket energi och förhoppningsvis även synergi.”

Vill du också komma och känna på energin på The Park?


Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !