fbpx

Wellness Wednesday och Energy Boosting Massage

Vardagen kan vara ganska krävande och ibland behöver vi ta en paus från våra upptagna scheman för att fokusera på vårt välbefinnande. Två dagar som kan hjälpa dig att koppla av och öka dina energinivåer är Wellness Wednesday och Energy Boosting Massage. 

På onsdagarna kör vi Wellness Wednesday! Då kan du testa någon av våra wellnessaktiviteter. Klockan 14.30-14.45 hålls Guidad meditation som leds av The mindfulness app. Målet är att hjälpa dig att uppnå ett tillstånd av avslappning och minska stressnivåerna. Sessionerna kommer att pågå i 15 minuter, vilket gör det enkelt att ta en kort paus från schemat. Så oavsett om du är en absolut nybörjare eller ett erfaret proffs, är du välkommen att delta! 

11.50-12.10 hålls Mental Love sessions av Peggy och Camilla. Dom leder en aktiv fysisk och mental avslappning med triggerbollar som verktyg– en återställare och paus för mer energi och ökad produktivitet.

Å andra sidan, om du söker efter en mer praktisk metod för avkoppling kan du istället komma förbi Yvonne för en Energy Boosting Massage som hålls på tisdagar klockan 8.00-12 på Södra, ojämna onsdagar 13.30-17 i Haga och i Marievik 13.30-17 jämna onsdagar. Massagen är utformad för att koppla av och återuppliva hela kroppen, med fokus på huvudet, nacken, ryggen, axlarna, armarna och händerna. Tekniken stimulerar blodcirkulationen och blodtrycket, som är en effektiv behandling av spända muskler och minskning av stressnivåerna. Vi garanterar att du kommer att känna dig pigg och energisk, därav namnet “Energy Boosting Massage.”

Både våra Wellness Wednesdays och Energy Boosting Massage är utmärkta evenemang som kan hjälpa dig att koppla av och återuppliva kroppen. Oavsett om du vill minska stressnivåerna eller öka dina energinivåer kan det hjälpa dig hålla energin uppe och produktiviteten på topp!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !