fbpx

Varmt välkomna, Enablers of Sweden!

Åke Pihlanen medgrundare och CEO till Enablers of Sweden har flyttat in på The Park Söder. Åke har en stark entreprenöriell drivkraft från ett mångårigt eget entreprenörskap och att som rådgivare, bollplank, rådgivare stötta uppfinnare/innovatörer, företagare i startup- och tillväxtfas. Är sedan flera är även aktiv i olika juryarbeten (Venture Cup/Finn upp) med att bedöma framtida affärsidéer.Har med åren byggt upp en bra  ”verktygslåda” och är tränad i att sätta sig in i nya produkter/tjänster oavsett bransch/område och förstå dess potential och marknad. 

Enablers of Sweden överbryggar klyftan mellan Startup, bolag i tillväxtfas och finansiering/riskkapital och möjliggör att nya affärsidéer förverkligas och utvecklas till framgångsrika företag.Enablers of Sweden består, förutom Åke, av ett team med lång/bred erfarenhet från eget entreprenörskap samt mångårig bank- och finanskompetens.  

Vi ser fram emot att flytta in på The Park och att träffa och lära känna alla spännande människor, entreprenörer och Startups/bolag. En kreativ miljö som The Park passar oss som “handen i handsken” säger Åke Pihlanen


Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !