fbpx

UNIFORM PÅ JOBBET-DAGEN

Varje år vecka 16 firas “UNIFORM PÅ JOBBET-DAGEN”, i år var det den 19 April. På denna dag får alla våra hemvärnssoldater möjlighet att bära uniform på jobbet för att synliggöra och väcka intresse för Hemvärnet. 

Vi hade äran att ha två i huset som verkar i hemvärnet! Per Strömbäck från Dataspelsbranchen och Kristian Lundqvist från Gro Play. Dessutom var även Anders Fager på plats som gästföreläsare men som i vanliga fall jobbar som författare. De höll i frågestund under lunchen och välkomnade alla våra medlemmar att lära sig mer om det svenska försvaret och vad det innebär. 

Jag trivdes inte i lumpen men de senaste åren har världsläget tyvärr blivit sämre och för fem år sen gick jag med i Hemvärnet för att jag ville göra något. Jag har avtal om nio dagars tjänstgöring per år, men förra året gjorde jag nästan en månad i gröna kläder pga Rysslands förnyade angrepp på Ukraina. Utöver det rent militära har jag fått chansen att hjälpa till med civila kriser, bland annat leta efter försvunna personer och bygga sjukhus på Älvsjömässan under covid. Att ha uniform på jobbet känns lite ovant men det var kul att så många var nyfikna och ville prata med oss. Tack till The Park för att ni fixade så fint!

Tack till Per, Kristian och Anders för att ni tog er tid att upplysa oss om Hemvärnet! 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !