fbpx

The Power of Learning

I fredags höll Myflow sitt digitala event “The Power of Learning”. Det lockade över 5,000 deltagare och sändes live från vår studio “Engine.” Eventet samlade några av landets vassaste och mest bokade inom personlig utveckling, motivation och självledarskap.

The Power of Learning är ett digitalt event som livesänds två gånger om året genom kunskapsplattformen Myflow. Eventet är avsett för att inspirera till att frigöra deltagarnas potential genom att ge dem värdefulla insikter, verktyg och strategier för personlig tillväxt och utveckling. Det samlar några av de mest inflytelserika och kända talare inom området personlig utveckling för att dela sin kunskap och expertis med publiken.

På scen stod Kay Pollak, Anna Tebelius Bodin, Olof Röhlander, Christer Olsson, och Bodil Jonason. Dessa talare är erkända för sin exceptionella förmåga att inspirera, motivera och utmana andra att nå sin fulla potential. De delade med sig av sina unika perspektiv och insikter om ämnet.

Evenemanget var en stor succé och fick deltagarna att känna sig inspirerade och motiverade. Oavsett om du vill förbättra din ledarskapsförmåga, förbättra din självkännedom eller helt enkelt få värdefulla insikter om personlig tillväxt, har detta evenemang något för dig. Så se till att markera den 13 oktober i din kalender och gå med i Myflow för deras nästa event!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !