fbpx

The Park rekryterar ny Key Account Manager

Vi säger varmt välkommen till Axel Wendelius som kommer träda in i rollen som Key Account Manager hos oss på The Park. Med erfarenhet inom försäljning och mäkleri kommer han spela en viktig nyckelroll i vårt sälj– och marknadsteam. 

Axel har tidigare jobbat som mäklare på Fastighetsbyrån och som Key Account Manager hos vår branschkollega Convendum. Med sin positivitet vill han bidra till ökad arbetsglädje och därmed skapa många fina relationer med kollegor och medlemmar på The Park. 

– En god inställning och lite humor smittar garanterat av sig. Det kan vara en sådan enkel grej som att inleda dagen med att säga till sig själv att “det här ska bli den bästa onsdagen den här veckan!”

Axel anser att just The Park är ett co-office som är både nytänkande och värdeskapande.

– Många pratar om sitt community och att man som medlem får möjlighet att träffa andra likasinnade, men The Park är det enda stället jag besökt där det faktiskt är så. Jag är övertygad om att det här co-officet kan gå hur långt som helst om fokuset fortsätter ligga på just det, att skapa en givande arbetsplats där alla känner sig delaktiga. 

På fritiden umgås Axel gärna med sambo och vänner över en god middag med något gott i glaset. Han har även en försmak för gelato och håller för tillfället på att undersöka vilka ställen i Stockholm som erbjuder den absolut bästa glassen. 

Kom i kontakt med Axel

Undrar du om The Park har en kontorslösning som för dig och ditt företag eller vill du hemskt gärna tipsa Axel om ett bra gelato-ställe? Maila honom då på sales@thepark.se 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !