fbpx

The Park anställer ny innehållsredaktör

Vi på The Park är väldigt glada över att få välkomna Johanna Holmgren, vår allra första innehållsredaktör. Hon anställs främst för att skapa värdefullt content om våra kommande aktiviteter och fånga upp berättelserna från alla befintliga medlemmar med nya uppdrag, affärer och allt vad det innebär.

Johanna har tidigare jobbat som redaktör på LRF Media och Healthcare Media där hennes huvudsakliga arbetsuppgifter varit att skapa intressant, sökordsoptimerat innehåll.

Med den kunskap hon samlat på sig under åren hoppas vi kunna använda den till att förbättra våra kommunikationsplattformar och fylla dem med spännande nyheter, porträtt, reportage och informationstexten. Johanna har alltid älskat community och co-working som koncept och hoppas att alltfler får upp ögonen för den här typen av verksamhet.

– Med den kompetens jag besitter idag vill jag vara delaktig i att kommunicera ut The Parks vision på både fysiska och digitala plattformar. Konceptet är så pass bra att det säljer sig självt, jag behöver egentligen bara få ned det på print. 

Förutom att uppskatta de små sakerna i livet som att laga mat, påta i trädgården eller umgås med familj och vänner är Johanna en person som gillar äventyr – till en viss utsträckning.

– Jag brukar säga att jag är “äventyrlig men bekväm”, haha. Jag utsätter mig gärna för saker som är utanför min comfort zone och är väldigt nyfiken som person. Men det får inte kosta mer än det smakar, när äventyret väl är över vill jag fortfarande tycka att det var värt det.

Har du som medlem något på hjärtat?

Vi på The Park vore ingenting utan våra medlemmars tankar och åsikter, de gör att vi växer som community och kan fortsätta jobba i samma värdefulla regi. Har du en nyhet eller annan intressant information du vill dela med dig av till vår nya redaktör? Tveka inte att höra av dig. Du når henne enklast på editorial@thepark.se

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !