fbpx

Småföretagarnas Riksförbund  flyttar in på The Park Södra – Skapar hubb för småföretagare

Ghassan Ghaziri och Linda Påhlman mötes upp på The Park Södra för att skriva på avtal.

The Park ingår ett partnerskap med Småföretagarnas Riksförbund, för att gemensamt etablera en hubb för småföretagare. Småföretagarnas Riksförbunds arbete för en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för småföretagare gör att en mötesplats på The Park Södra skapar en naturlig plats för småföretagare att mötas på och lyfta småföretagarfrågor.

“Det är fantastiskt att få välkomna Småföretagarnas Riksförbund till oss på The Park. Deras närvaro kommer erbjuda ett mervärde till våra medlemmar och med deras kompetens inom branschrelaterade frågor kommer vi verkligen kunna lyfta våra företagare tillsammans,” säger Linda Påhlman, Sales Specialist på The Park.

I och med det officiella samarbetet kommer det framöver arrangeras gemensamma tillfällen för möten, workshops och event, centrerade kring branschrelaterade frågor. Där kommer respektive medlemmar, men också allmänheten, kunna mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter tillsammans.

Ghassan Ghaziri, styrelseledamot på Småföretagarnas Riksförbund, är också nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

“Jag är glad att vi nu etablerar en mötesplats i Stockholm. Med vårt nätverk av 32 000 småföretagare och många medlemsförmåner hjälper vi företagare genom att förbättra deras förutsättningar. Oavsett om det handlar om juridisk rådgivning, förmånliga försäkringar och rabatter eller politisk påverkan så finns vi alltid där för våra medlemmar, både i med- och motvind. Detta, i kombination med vårt näringspolitiska och opinionsbildade arbete kommer främja The Park och dess medlemmar.”

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !