fbpx

Property Passion

En helt nischad affärs- och kommunikationsbyrå för fastighetsbranschen. Här utvecklar man fastighetsbranschens sätt att kommunicera på alla nivåer. Strategiskt, kreativt och operativt, med syfte att skapa platser där människor vill vara. Det kan handla om allt från platsidentitet till place branding, property branding, plats aktivering eller samverkan mellan olika aktörer och produktion. Nu växer man med 95%.

Det har aldrig varit så tydligt som i mer utmanande tider som nu att många fastighetsbolag och stadsdelar behöver nya tankar, idéer och strategiska partners när det kommer till kommunikation och property- och place branding. Idag skiljer sig Annas bolag gentemot många konkurrenter då man är helt fokuserad på fastighetsbranschen. I vissa uppdrag kan det handla om att attrahera bostadsköpare till ett fastighetsprojekt eller nya hyresgäster till tomma fastigheter, i andra fall om att människor ska få upp ögonen för en helt ny stadsdel. Kunderna är allt från stora bygg- och fastighetsbolag till proptech-bolag, arkitektbyråer och kommuner. Några av dem bolaget arbetar med är Castellum, Stena Fastigheter, Ikano Bostad, Genova och Nacka kommun. De senaste åren har man även haft stora uppdrag för stadsutvecklingsprojekt såsom Ursvik i Sundbyberg, Norrtälje Hamn, och nu är man inne i ett stort uppdrag i Kista, där fem stora kommersiella fastighetsbolag gått ihop i ett AB där Property Passion sköter allt som kommer till kommunikation och marknad. I Kungens kurva har man också tagit fram identitet och namn på en hel stadsdel – Victoria.

Drivkraften att gå från anställd projektledare till att vara med och äga hela affären gjorde att Anna Blank efter en anställning på en byrå med många fastighetskunder, valde att starta eget. Från början var idén att frilansa, men snabbt växte uppdragen och när hon vann upphandlingen för stadsdelen Ursvik, blev det dags att börja bygga en byrå. Glädjen ligger i att få utveckla bolaget, dess kunder och människorna med det. Att få jobba med de platser vi bor på, där människor ska jobba och leva, och få vara med och påverka och förändra en plats är en stor del av energin enligt Anna.

 

Omsättningsmässigt är ambitionen att hålla samma nivå genom lågkonjunkturen och sedan ta ett rejält kliv när marknaden ljusnar. Då blickar jag även utanför Sverige, där Spanien är en spännande marknad hon håller ögonen på."

 Mer om Annas ledarskap:

Anna Blank är en spännande chef med en stor drivkraft att inspirera fler kvinnor till att våga ta klivet från ansvarig projekt- eller produktionsledare till att våga starta eget och äga byrån och hela affären.

Anna vill bygga en digital och flexibel arbetsplats. På Property Passion jobbar man i molnet, och väljer själv sin arbetsplats. Vill man så kan man komma till kontorshotellet på Söder. Inga arbetstider finns heller, utan det är deadlines som styr teamet. Man får själv välja när man vill jobba, men möten bokas självklart på traditionell arbetstid.

Idag är ambitionen att bygga ett stabilt och hållbart bolag med en stark tillväxt och lönsamhet. Ett bolag med ett starkt coreteam där man behåller ledarskapet och projektledningen inhouse skapar en kundtrygghet. Därefter kan varje projekt designas utifrån kompetens från deras uppbyggda kreatörfamilj – personer som tas in utifrån behov skapar en perfekt flexibel kostnadskostym som kan utökas och minskas.

Jag har själv sett projekt- och produktionsledare brännas ut på löpande band runt om i branschen. Nu vill jag på riktigt vara med och uppmuntra till regelbunden vila och rörelse och att man håller ett öga på varandras stressnivåer."

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !