fbpx

Nu drar vi igång The Park Community till hösten!

Nu är det snart dags för lite välförtjänt semester där vi kan vila upp oss, bada eller varför inte ta en drink i solen? Innan vi lägger oss på stranden vill vi på The Park ge er något att se fram emot när ni kommer tillbaka till arbetet! 

Som vi alla vet har våra härliga community-aktiviteter fått pausats under pandemiåret. Vi på The Park har dock inte legat på latsidan när det gäller planeringen och förberedelserna inför höstens alla aktiviteter. När vi är tillbaka, vaccinerade och redo för höstens framgångar, drar vi även igång flera magiska aktiviteter, såsom fredagsfrukost, inspirationsföreläsning, yoga, walk n talks etc. 

Dessutom startar vi igång våra network forum till hösten där vi i mindre grupper får möjligheten att kompetensutvecklas tillsammans med likasinnade genom erfarenhetsutbyte, samt att få inspiration och kunskap av talare med relevanta ämnen. Redan klart är ekonomiforum och marknadsforum. 

Vi behöver nu er input för att hitta nya ämnesområden. Känner du att du har en rolig idé på hur du kan bidra till forumen, klicka gärna in på enkäten som kommer i nyhetsbrevet och svara på frågorna där. Varje svar är otroligt uppskattat och hjälper oss att skapa de bästa förutsättningarna för er. Med det sagt så önskar vi här på The Park en fantastisk sommar! 

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !