Rookie Startups utbildar framtidens unga entreprenörer

Vilka är Rookie Startups?

Rookie Startups arbetar med att utbilda framtidens unga entreprenörer och har som mål att öka deras intresse för företagande och entreprenörskap. De befinner sig på The Park Södra nu under deras sommarjobbsveckor och vi tycker såklart att det är otroligt roligt och inspirerande att få ge plats till framtidens unga entreprenörer.

3 personer framför en vägg

Photo credit: Rookie Startups

Rookie Startups är en av Sveriges ledande utbildare av unga entreprenörer, med över 6500 utbildade sen starten 2008. 

Rookie Startups vinnande koncept är “DREAM. PLAN. DO. GROW.”. Enkelt översatt så syftar det till att lära ungdomar att lära från sina misstag. Samt att utveckla sina förmågor inom företagande och hur de kan ta lärdomar från detta. Målet är då att ge ungdomar både ett tillfälle att utveckla sina entreprenöriella förmågor och sitt intresse för företagande. 

Adam från Rookie Startups säger att The Parks hjälp kan sammanfattas med ett ord: miljö. “Man kan se på ungdomarna att de uppskattar att vara här och att de blir inspirerade av andra entreprenörer inom entreprenör-samhället på The Park.”

Är du också intresserad av att sitta i ett coworking space? Tveka då inte att höra av dig till våra trevliga rådgivare på The Park så återkommer de till dig inom kort.