fbpx

Nätverkande över Lunch: Inblickar från The Parks Affärslunch

Affärslunch med The Park
Affärslunch med The Park

The Park välkomnade medlemmar till en första affärslunch sedan pandemin med förnyad energi och möjligheter när ett första gäng deltagare samlades för att utbyta idéer, få tips på nya kunder och feedback på koncept.

Under lunchen fick deltagarna från flera olika branscher och företag inte bara chansen att stärka sina affärsrelationer, utan också möjligheten att få stöd med utmaningar, utforska nya möjligheter och få feedback på olika aspekter av sina företag.

Charlotta på Business Women Network efterlyste en bra föreläsare inom retorik och förhandling och en annan deltagare letar efter ett företag som kan assistera med marknadsföring, webbplats- och apputveckling för sin kundgrupp.

Flera deltagare behövde hjälp med att utveckla sin säljbas och önskade att nå ut till fler företag samt sammanställa ett kontaktnät för att nå nya kunder. Under diskussionen nämndes verktyg som Expandi för kommunikation på LinkedIn, samt fler AI-genererade kommunikationsverktyg.

En annan deltagare uttryckte behovet av att få in fler leads från företag som strävar efter att bryta strukturer och anpassa organisationer till bättre mångfald. Det blev en bra diskussion och lösningar för att sprida ordet genom föreläsningar om mångfald, inkludering och jämställdhet, samt för att öka medvetenheten om att övervinna fördomar. En annan deltagare sökte bra strategier för att effektivt träffa fler bolag som befinner sig i tillväxtfas och fick tips på både relevanta organisationer och sammanhang samt smarta verktyg för marknadsbearbetning.

Sarah Larsson på The Park ville ha hjälp att hitta fler företag, band, författare och komiker som är intresserade av att hålla evenemang på kvällstid i The Park Bistro.

Affärsluncherna på The Park är ett bra tillfälle för att knyta kontakter och dela insikter med varandra och som kommer att fortsätta framöver. Håll utsikt i eventkalendern!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !