fbpx

Låt Anna hjälpa dig få en bra start på dagen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Vår eminenta medlem Anna Vogel har under sin tid som livscoach hittat verktyg som förenklar morgonens alla påfrestningar. Rutinen kanske inte helt plötsligt får dig att älska måndagsmorgnar, men den sätter en bra grund för dagen – både i kropp och själ. 

För Anna finns det ingenting som får henne på sämre humör än morgonstress. För några år sedan bestämde hon sig därför för att göra någonting åt det.

– Även om jag är långt ifrån att gå upp och träna klockan fem så har jag hittat en rutin som ger mig en bra start på morgonen. Och det bästa av allt är att känslan håller i sig resten av dagen.

Annas egen morgonrutin

Annas morgnar består av tio minuters meditation för att landa i sig själv, tio minuters skrivande i hennes dagbok för att rensa huvudet och sätta hennes intention för dagen och en god morgonkaffe/frukost i lugn och ro.

– Jag tränar och bastar också två till tre dagar i veckan på ett gym nära kontoret. Den här morgonrutinen har gjort mig lugnare, piggare och gladare!

Annas 4 knep för en bättre morgon
 • Acceptera din nuvarande situation
  Ibland så är vi i en fas i livet (till exempel småbarnsåren) då en får vara glad om en lyckas få på sig matchande strumpor och en överdel utan kräks på. Då kan tio minuters meditation kännas som att bestiga Mount Everest. Mitt knep är då att du hittar något pyttelitet att göra. Kan du dricka en kaffe i fem minuter och skriva ner dina viktigaste punkter för dagen? Ta en liten omväg till förskolan för att få in mer rörelse? Stretcha ut kroppen i tre minuter på yogamattan? Din morgonrutin ska vara genomförbar och inte skapa mer stress i livet.
 • Gör rutinen samma tid varje morgon
  Min meditation gör jag till exempel alltid direkt när jag vaknar. Så fort jag börjar prata med de andra i familjen och göra frukost så är det lätt att något annat tar över mitt fokus. Att ha en specifik tid gör att vi kommer ihåg vår rutin och att det blir en vana vi gör automatiskt så småningom.
 • Tillåt dig själv att lyckas och hitta din grej!
  Det är bättre att börja med någonting en kortare tid i början och verkligen få det gjort, än att sätta alldeles för höga mål. Min rutin (meditation och skrivande) tar inte lång tid att göra, men gör en stor skillnad för resten av dagen. Jag vill också tipsa om att du hittar just DIN grej att göra på morgonen. Är det viktigast för dig att träna/röra på dig, strukturera upp dagen, meditera eller bara dricka en kaffe i lugn och ro? Sätt av tid för det som är viktigast för dig.
 • Förbered dig för en bra morgon redan kvällen innan
  Vad kan du göra på kvällen som ger dig en bättre morgon? Bestämma vad du ska ha på dig? Packa träningsväskan? Preppa kaffebryggaren? Lägga fram yogamattan? Kolla igenom morgondagens möten? Det här är världens bästa knep för att minska morgonstressen. Annars blir i alla fall jag lätt en person som irrar runt, letar efter saker och kommer med andan i halsen till jobbet.
Gör något för dig själv för en gångs skull!

Vill du få hjälp att ta fram dina stärkande vanor och få tillgång till mer energi och kraft? Gå Annas onlinekurs “Sju strategier för inre kraft och hållbarhet”? Det är en kurs med förinspelade videolektioner och tillhörande workbook som du gör helt i din egen takt. Här får du klarhet i vad som ger och tar energi i ditt liv och vad du behöver fylla på med/ta bort.

Fram till den 7/11 kan du få ett finfint öppningserbjudande

[/vc_column_text][tek_button button_text=”Läs mer om erbjudandet här” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:https%3A%2F%2Fheycreativemindstudio.mykajabi.com%2Finrekrafterbjudande|||” button_position=”button-center”][vc_column_text]

Fakta om Anna Vogel

Coach, mindfulnessinstruktör och sångerska med bakgrund i kulturbranschen.

Stöttar individer och företag i att bli mer hållbara och få tillgång till kraft, kreativitet och inre motivation. Anna har ett coachingprogram för kvinnor, Women in Business, och podden En kaffe med Vogel. Har bandet Little Boxes och ett soloprojekt inom musiken. Har drivit eget produktionsbolag inom föreställningar och event.

Hon älskar sjyssta människor, samtal, god mat, inredning, bastu, bad, dans, musik, böcker och att ha kul. Bor i Bagarmossen med sin man och två tonårsbarn. Drömmer om ett hus på en höjd i Spanien där hon kan kolla på havet, skriva, läsa och ha middagar för familj och vänner.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !