fbpx

Wow, GoalEnvision till The Park Södra!

Vilka är  GoalEnvision?

GoalEnvision är en grupp entreprenörssjälar med erfarenhet som ledare i både små och stora företag. De har alla startat, drivit och avyttrat företag. Med deras egna erfarenheter och akademiska kunskaper som grund vill de hjälpa entreprenörer och företagsledare att nå sina mål och drömmar. Att bidra med framgångsrik målstyrning och strategigenomförande är en av deras specialiteter.

Varför startades GoalEnvision?

Deras mångåriga arbete i och med tillväxtorienterade företag har lärt dem att inte ens den bästa affärsmodellen är värt papperet den är skriven på om den inte kan genomföras och utvecklas. Många goda affärsidéer har misslyckas till följd av brister i struktur och genomförandeförmåga.

De såg också att sättet som företagsledare och ledningsgrupper hanterar sin verksamhetsstyrning på är väldigt fragmenterat. Det finns åtskilliga modeller och metoder och det kan vara mycket svårt att som företagare veta vad som skall användas, och hur det skall användas.

De vill med deras erfarenhet och expertis hjälpa kunder att på ett kostnadseffektivt sätt få rätt saker att hända, med kvalitet och lönsamhet!

Vi säger varmt välkomna till The Park!


Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !