fbpx

Snacka Snyggt – företaget som faktiskt lever som de lär

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Snacka snyggt har sedan ett tag tillbaka fått en hel del medial uppmärksamhet. Mycket tack vare deras grundare Elaine Eksvärd som framträtt i sociala kanaler så som Nyhetsmorgon, TV4, där hon pratar om vikten att snacka snyggt i olika sociala sammanhang. När de flyttade in på The Park Södra såg vi att deras företag, precis som deras retorikmetoder, innehåller människor från olika professionella bakgrunder som tillsammans bildar ett fantastiskt, härligt team. 

Deras koncept startade hösten 2010 vid Elaine och Gustavs köksbord i Liljeholmen. Det var då de bestämde sig för att ta retoriken från talarstolen till folks vardag – de ville göra det mer tillgängligt, varpå de startade Snacka Snyggt. De bestämde även att skillnaden mellan dem och andra retorikbyråer som fanns då var att det skulle handla om modern retorik.

– Vi lever efter mottot “Gör dig inte smart – gör dig förstådd”. Efter en kurs eller workshop med oss är du inte fullproppad av en massa latinska begrepp utan med verktyg för att snacka snyggare oavsett utmaningen, säger Charlotte Colliander, utbildningskoordinator och VD-assistent på Snacka Snyggt.

Men företagande var inte en självklarhet för Elaine, det var mer svårigheterna att få jobb som inte gav henne något annat val än att starta eget.

Framgångsfaktorn ligger i anställdas olikheter

Genom att anlita folk som är helt olika den andre och bäst på sitt segment har gjort att Snacka Snyggts-team kompletterar varandra på ett bra sätt. När de möter en motgång finns det då flera själar som har olika spetskunskaper som tar ett ansvarsområde och ser till att det inte bara blir bra utan bäst – vilket ständigt för dem framåt.

Vi vill förmedla vikten att anställa rätt personer på rätt plats. Tänk på att personen inte bara ska vara bra på sitt jobb utan även passa i gruppen som helhet, detta är extra viktigt vid mindre företag, säger Charlotte.

Vilket låt skulle ni säga representerar ert företag bäst? 

Laleh – Goliat
– Förutom att det är en väldigt bra låt pratar vi ofta om Goliat och David-verktyget i våra kurser.

Tillsammans når vi nya höjder

– Sedan vi flyttat till The Park har The Park visat på toppservice och varit så samarbetsvilliga. Eftersom vi har kurser på The Park Södra så kopplar våra kunder ihop oss med The Park Södra. Så hur våra kunder upplever kurserna påverkas av hur det är på The Park. Och vi kan säga att det bara är POSITIVT från kunderna. Tillsammans kan vi ta våra kurser till nya nivåer.

Vi på The Park är så glada att ni hyr kontorsrum hos oss gänget, ni bidrar med mycket glädje, kreativitet och fin stämning i communityt och i våra lokaler. Heja er![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !