fbpx

Rösta på oss i Nordic Startup Awards

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Det är med stor glädje som vi på The Park kan gå ut med nyheten om att vi är en av finalisterna i Nordic Startup Awards, kategori – best co-working space. Vi vore absolut ingenting utan våra medlemmar som hjälper oss att skapa den dynamiska och varma atmosfär som finns i våra lokaler. Rösta på oss! 

Motivering

Ett co-working space som förtjänar uppmärksamhet för sin service, support och sina tjänster som hjälper och stöttar snabbt växande tech start-ups framåt, samt för skapandet av en kultur och miljö som andas innovation.

The Park – en plats för omtanke och teamwork

I begynnelsernas tid (2014) när The Park skapades fanns drömmen om att utveckla idéen om co-working och att föra start-ups samman så att deras utvecklingstakt skulle öka och förbättras tack vare inspiration och motivation av andra likasinnade entreprenörer. Den typen av kultur och mångfald som format och färgat dagens The Park är ett tecken på att vår vision och vårt koncept var efterlängtat och därmed väldigt uppskattat. Idag myllrar det av olika typer av företag i våra lokaler som – med ett öppet mindset – gjort att vi skapat ett fungerande ekosystem för företag och bolag att vistas och utvecklas på.

– Vi ser därför den här nominering som ett bevis på att det vi gjort – och fortfarande gör – faktiskt hjälpt många kreativa och fina människor framåt vilket gör vårt co-working space till världens bästa arbetsplats, säger Axel Wendelius, Team Leader på The Park.

 

Vill du hjälpa oss ta hem det här prestigefyllda priset?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][tek_button button_text=”Rösta här!” button_style=”tt_primary_button” button_color_scheme=”btn_primary_color” button_hover_state=”” button_icon_bool=”no” button_link=”url:https%3A%2F%2Fpublic-voting.globalstartupawards.com%2Fcompetition-public-voting%2F5ebee2dc3ea1603e76fd5335|||” button_position=”button-center”][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !