fbpx

BRAVE Recruitment Sweden flyttar in i Forskaren – ett Strategiskt Life Science Center i Hagastaden

Eva Rämme Bremberg - Entreprenören bakom BRAVE Recruitment Sweden

I hjärtat av Hagastaden, där Stockholms nya Life Science-center, Forskaren, håller på att ta form, kommer BRAVE Recruitment Sweden att flytta in när Forskaren öppnar i januari 2024. Denna centrala plats kommer att underlätta för närliggande Life Science-företag att komma i kontakt och samarbeta med BRAVE Recruitment Sweden. Det blir även en lättillgänglig bas för kandidater som strävar efter att ta nästa steg i sina karriärer.

Stärkandet av Life Science-ekosystemet

En nyckelkomponent för att stärka och utveckla det svenska Life Science-ekosystemet är att säkerställa att rätt individer med rätt kompetens finns till hands. Detta blir särskilt betydelsefullt vid rekrytering av VD, ledningsgrupper och andra nyckelroller. I en ständigt föränderlig omvärld kan behovet av kompetens och vilket ledarskap som behövs variera. Därför är det av yttersta vikt att kontinuerligt utvärdera dessa behov. Med BRAVE Recruitment Sweden på plats inom Forskaren skapas möjligheter för nära samarbeten när det gäller att rekrytera nyckelkompetenser. Detta möjliggör tillväxt både för företag och individer.

Eva Rämme Bremberg – Entreprenören bakom BRAVE Recruitment Sweden

Eva Rämme Bremberg, en erfaren apotekare och ledare med en mångsidig karriär inom läkemedelsindustrin men även  apotek och sjukvård, har under de senaste åren fokuserat på rekrytering och konsultverksamhet. Sommaren 2023 markerade startpunkten för hennes nya företag inom rekryteringsbranschen, BRAVE Recruitment Sweden.

När vi frågade Eva om vad som motiverade henne att starta sitt eget rekryteringsföretag, delade hon med sig av sin passion för entreprenörskap och sitt intresse för att stödja företag i tillväxtfasen när det gäller att hitta rätt kompetens. För Eva handlar rekrytering inte bara om att matcha kompetens, utan också om att hitta rätt personlighet och rätt tidpunkt för att säkerställa framgångsrika anställningar.

– Hela aspekten av entreprenörskap och möjligheten att arbeta med bolag i deras uppstartsfas är något jag verkligen tycker är spännande. Jag har erfarenhet från både stora globala företag och mindre organisationer. Jag kan tillföra ett unikt värde till start-ups och tillväxtföretag, eftersom jag har förståelse för vad som behövs baserat på egen erfarenhet från bolag i tillväxt och mogen fas, samt även att starta i egen regi.

Framtidsvisioner och Life Science-communityt

När hon blickar framåt betonar Eva vikten av att inte bara utöka sitt team utan också att vara tillgänglig och närvarande i sitt arbete.

– Att vara lättillgänglig när företag behöver hitta rätt kompetens för sin tillväxt och när individer är intresserade av att ta nästa steg är av yttersta betydelse.

Eva understryker även värdet av att vara en del av Life Science-communityt Forskaren och påpekar att det är en bransch där många aktörer är verksamma. 

– Tillgängligheten inom The Park och möjligheten till nätverkande kommer att vara av stor vikt för alla företag som verkar inom Forskaren. Det inkluderar även aktörer som kanske inte har en permanent närvaro här men som kan delta i evenemang och möten.Jag är verkligen övertygad om att detta kommer bli fantastiskt.

The Park Forskaren – En Central Mötesplats i Hagastaden

Eva beskriver The Park inom Forskaren som en representativ mötesplats som är strategiskt belägen mitt i hjärtat av Hagastaden, och därmed utgör en central punkt för hela Life Science-communityt. Vi på The Park är stolta att BRAVE Recruitment Sweden och Eva, med en stark betoning på närvaro, samarbete och tillgänglighet ser fram emot att vara en aktiv del av Forskaren när det öppnar i januari 2024.

Vill du också flytta in i Forskaren?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Läs mer om Forskaren här!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !