Ny plats för Life Science - Forskaren

Här bygger vi community för Coworking Hybridarbete Life Science  Medtech Forskning Events Ingenjörer startups Storbolag Doktorander Utvecklare 

The Park slår i januari 2024 upp dörrarna i Forskaren mitt i Hagastaden där vi bygger ett starkt community för Life Science. 

Här möts frilansare, start-ups och storbolag med investerare och akademi. Vi har ett helt våningsplan med egna kontorsrum, arbetsplatser i öppna landskap och konferens och eventytor. Urban Deli driver restaurangen i gatuplan bredvid Tekniska Museets nya Life Science filial. Missa inte heller  den magiska takterassen med vy över hela stan. 

Är du nyfiken på eget kontor, en hub för hybridarbete eller samverkan med vårt community är du välkommen att kontakta oss! 

En NY plats för Coworking - Forskaren

det bästa stället för Medtech Hjälpmedel Forskning Civilingejörer Läkemedelsföretag startups företag videoproduktion designers Apputvecklare egenföretagare Animatörer

The Park slår upp dörrarna för en ny coworkinganläggning i Hagastaden vid Karolinska. På en ny adress öppnar vi coworking i fantastiska huset Forskaren.

Det är ett nytt concept där det bästa av två världar möts – Coworking och MedTech i en  dynamisk miljö med innovativa samarbeten. Ta chansen att boka en visning för dig eller ditt företag!

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Välkommen att höra av dig med frågor kring våra medlemskap. Vi ordnar gärna med en visning så ni får se möjligheterna på plats.

Life science & COMMUNITY

I Hagastaden ligger The Park Forskaren. En plats som samlar avancerad teknologi med företagande, restauranger och eventytor i världsklass.
The Park ser platsen som ett sätt att ytterligare förstärka Stockholms coworking med hubbar för samarbete i alla branscher!
Forskaren_September2022_ThePark13_Web-min
0
Medlemmar
0
År Av Erfarenhet
0
Företag

Kreativ och innovativ hubb

The Park Forskaren ger möjligheten att bli del av en innovativ hubb i närhet till Karolinska med fokus på Life Science. Bli en del av ett community och den digitala branschen i en levande miljö med kreativa människor.

Inspirerande miljö

Upplev en inspirerande Life Science miljö i Forskaren, det kommer att finnas restauranger, en takterrass med slående utsikt över Stockholm och flera olika event ytor. Boka din visning och få chansen att ta del av ett kontor med ett community i centret av Stockholms medicinska hjärta.

Forskaren_September2022_ThePark08_Web-min
Enscape_2020-10-02-11-20-35-min

The park forskaren 

  • Bemannad Service Desk
  • 18 Mötesrum från 1-10 personer
  • Privata Kontor från 4-16 personer
  • 2 Vilo-/Coaching rum
  • 6 Phone Booths
  • 3 Lounger
  • Toaletter och Duschar
  • Pentry och Kaffestationer
  • Community Aktiviteter

Vad VÅra medlemmar säger om oss

“The Park är inte bara ett kontorshotell. Det är mitt andra hem. Här sitter jag och mina kollegor på STHLM Retail Staff tillsammans med massvis av sköna människor. Vi får all service vi kan tänkas behöva. The Park´s Mood Managers stöttar oss på plats i vår vardag. Love It.”
Jonas Kronlund​
VD, Sthlm Retail Staff
5/5
“Kan varmt rekommendera The Park. Servicen och lokalerna är toppen men framför allt ger det bra möjligheter till nätverkande och samarbeten. Jag har idag samarbeten med tre ”The Park” bolag och jag har hittat en ny partner där vi gemensamt bildat två nya bolag.”
Erik Linton​
VD, Real Estate Academy
5/5
“The Park gör det lilla företaget till ett storföretag! Här finns det stora företagets fördelar med det lilla företagets familjära känsla. Vi hade egna lokaler och var lite skeptiska till att dela lokaler med andra. Sedan vi flyttat in hos The Park kan vi inte förstå varför vi inte flyttat in här tidigare.”
Robin Berglund
VD, Impressive Relations
5/5

våra kontor

Södermalm

Read More

marievik

Read More

Hagastaden

Read More

Bli kontaktad via e-post