fbpx

Brand Delivery – kreativa utskick & kundvård i världsklass

Vilka är Brand Delivery?

Brand Delivery arbetar med att vårda och bibehålla långsiktiga och goda relationer för företag. Oscar Stark, en av grundarna, förklarar det såhär.

Brand Delivery hjälper företag att få in nya kunder och ta hand om deras befintliga med hjälp av kreativa utskick. Vi hjälper helt enkelt företag att göra “det där lilla extra” för sina kunder och en av våra populäraste tjänster är handskrivna vykort som vi skickar ut till företagskunder på deras födelsedagar, till jul, till påsk etc. för att de ska få ett intryck av engagemang

Oscar Stark
Bild på de 3 grundarna av Brand Delivery

(fv) Benjamin Möller, Oscar Stark och August Löfgren

Coworking – en naturlig miljö för Brand Delivery

Att detta genomsyrar hela Brand Delivery syns inte minst på hur de själva arbetar. Coworking miljön fungerar som ett naturligt komplement till deras inställning till relationer och hur de vårdas även för dem själva.

Vi sitter på The Park Södra och planerar att göra det ett bra tag till eftersom att det är en härlig gemenskap här, riktigt schyssta lokaler, och grym service rakt igenom. Den största fördelen är nätverket i byggnaden. Här sitter allt från revisorer, PR konsulter, en hypnotisör, och massa andra företag vilket gör att det finns ett stort kontaktnät i byggnaden. Det möjliggör potentiella affärer och samarbeten internt vilket vi har fått dra nytta av redan från andra veckan när vi kom i kontakt med två e-handlare som numera är kunder till oss.

Oscar Stark
Brand Delivery tårta

Brand Delivery är bara ett exempel på hur våra medlemmar använder coworking för att nätverka och knyta nya kontakter här på The Park.

Är du också intresserad av att sitta i ett coworking space? Tveka då inte att höra av dig till våra trevliga rådgivare på The Park så återkommer de till dig inom kort.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !