fbpx

Thomas – Entreprenör, HR-expert och Pionjär inom AI för HR

Thomas är inte bara en entreprenör, författare, HR-konsult, vän, man och far; han är också en visionär som står i framkanten av teknologisk utveckling. Hans resa inom HR har lett honom till att grunda “AI For HR”, en organisation som realiserar hans dröm om morgondagens arbetsliv, där fler människor finner en större mening med sitt arbete. 

Framtiden inom HR ligger i AI

Med en djup övertygelse om att framtiden inom HR ligger i AI, har Thomas en klar vision. Han ser en värld där AI inte bara effektiviserar arbetsprocesser utan också främjar medmänsklighet och förståelse på arbetsplatsen. “Jag tror att den riktiga kraften i AI ligger i att vi frigör tid för att arbeta med det som verkligen är värdeskapande för oss, dvs meningsfulla arbetsuppgifter och mänskliga relationer. 

För att uppnå sin vision erbjuder AI For HR utbildningar, workshops och föreläsningar i syfte att vägleda sina kunder kring användningen av artificiell intelligens. Thomas är entusiastisk över de möjligheter som väntar.

Det här är bara början. Vi planerar att lansera ett community under 2024, och har flera samarbeten på gång som hjälper oss att bredda vårt erbjudande.

Innovation i Praktiken – GPT-4 och framtidens AI

I en tid där teknologiska framsteg sker i rasande takt berättar Thomas att han nyligen börjat experimentera med OpenAI:s nya tjänst för att skapa egna GPT-modeller. Han är entusiastisk över möjligheterna som detta erbjuder – att skapa egna chatbots utan kodning och dra nytta av GPT-4:s kraft. Inom en månad förväntas en “app-store” lanseras där användare kan sälja sina egenutvecklade GPT-modeller och därigenom skapa en ny intäktskälla.

Samarbete mellan The Park och AI For HR

För ett coworking space är det avgörande att främja en känsla av community och nätverkande. På The Park gör vi det enkelt för personer med liknande intressen eller hobbies att koppla samman med andra genom vår communityplattform.

Att vara en Tribe Leader på The Park ger Thomas en unik möjlighet att nätverka med likasinnade entreprenörer och företagsledare. Dessa speciella personer spelar en viktig roll för att förena alla, hjälpa dem att skapa kontakter och göra framsteg inom olika områden. De kan arrangera evenemang, använda konferensrum och dra nytta av andra förmåner eftersom de tillför mycket värde till The Park med sin närvaro. Så oavsett om du älskar vetenskap, gillar att vara aktiv eller vill växa personligt och professionellt har The Park Network en grupp för dig. Genom att gå med i dessa grupper kan du lära dig mer, samarbeta med likasinnade människor och vara en del av en gemenskap som tror på att förena sig och nå gemensamma mål.

Genom vårt samarbete med The Park hoppas jag att vi kan nå ut till en bredare publik. Det är viktigt att alla, oavsett om de har en dedikerad HR-funktion eller inte, förstår hur AI kan transformera deras arbetsplats. Dessutom är det fantastiskt att verka i en startup-miljö, det ger så otroligt mycket energi att se vad andra jobbar med!

Thomas, med sitt entreprenöriella sinne och passion för att förena teknologi med medmänsklighet, är verkligen en pionjär inom HR och AI. Vi på The Park ser fram emot att följa hans resa och framsteg inom både HR-sektorn och den bredare affärsvärlden.

Vill du också styra event?

Om du känner till ett community som letar efter en  evenemangslokal, berätta om Bandstand! Det är en möjlighet att styra event, oavsett om det är en startupgemenskap, en improvisationskomedigrupp eller för punkmusik, så länge du samlar människor är vi glada att erbjuda dig en lokal!

Klicka på HÄR för att läsa mer!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !