fbpx

5 fördelar med co-office du kanske inte tänkt på

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Innan du tar det stora steget att signera ett hyreskontrakt till din framtida kontorslokal, har du någonsin funderat på co-office som alternativ? Här listar vi alla positiva aspekter som kommer med att sitta och jobba på ett co-working space, även kallat kontorshotell. 

1. Community

I ett community finns en oändlig upplaga av värdefull kunskap att tillgå, både för dig och ditt företag. Oavsett om du är en social person eller inte har du chansen att träffa eller lyssna på andra företag som mer än gärna delar med sig av sina tankar och erfarenheter.

Möjligheten att utvecklas i sin roll och som företag ökar enormt när kunskap och ideér kritiseras och konkretiseras med hjälp av andra likasinnade. En förmån som begränsas i en mer isolerad kontorsmiljö.

På The Park gör vi vårt yttersta för att våra medlemmar ska känna sig som en av oss och kunna ta tillvara på den värdefulla gemenskapen. Vi ser därför till att skapa olika typer av events så att alla hittar något som passar just dem. Det kan handla om inspirerande frukostseminarium, yogaklasser, gemensamma lunchpromenader, AW:s m.m.

2. Flexibilitet

Vad många företag kan uppleva som krångligt och riskabelt är att behöva signa upp sig på långa och dyra hyreskontrakt med fastighetsägare. Dagens företag formas ständigt och kan antingen krympa eller växa, behöva flytta snabbare eller stanna längre på ett kontor.

Ett co-office ser till att anpassa sig efter företagets behov och ser lösningar istället för begränsningar om bolaget skulle behöva mindre eller större kontorsytor.

Undrar du om vi kan hitta en kontorsyta som passar ditt företag? Hör av dig här!

3. Kostnadseffektivt

Kontorspapper, skrivare, bord, stolar, köksutrustning, el, vatten, post-its, pennor, listan på material– och lokalkostnader kan skena iväg rätt så fort. En enorm fördel med att jobba på ett co-office är att dessa utgifter ingår i den fasta månadshyran. Tiden man också behöver lägga på att fixa med pappersjobb, reparationer och beställning av kontorsprodukter reduceras kraftigt då de hanteras av The Parks personal, det i sin tur möjliggör att du kan fokusera på ditt jobb istället för att byta ut lampan på toaletten.

4. Service

Hade kaffet kunnat smaka lite godare? Undrar du om det finns ett cykelgarage? Finns det ett gym nära kontoret och har ert företag i sådana fall en medlemsrabatt att tillgå? Om man är ny på ett jobb är det inte så konstigt att det dyker upp funderingar om allt mellan himmel och jord.

På The Park har våra magiska Mood Managers koll. De finns där för att du ska känna dig hemma på din arbetsplats och förser dig med all praktisk information som du kan tänkas behöva. Förutom att underlätta för dig som medlem jobbar de ständigt med att förbättra The Park som kontor och community.

5. Extra allt

Som grädde på moset finns en radda av förmåner som antingen är gratis eller rabatterade för The Parks co-office medlemmar. Bland annat en fredagsfrukost som dukas upp veckovis, inspirationsföreläsningar, fullt utrustad poddstudio, cykelgarage, café och catering, medlemserbjudanden, närhet till gym och kollektivtrafik.

Är du sugen på att besöka något av våra co-office spaces? Tveka inte att höra av dig till oss på The Park.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !