fbpx

“Praktikanter får chansen att leda olika projekt och uppmuntras till att dela med sig av sina idéer”

Shih-Yao Liang – Testimonal

Shih-Yao Liang studerade sin sista tid på Hyper Island när hon blev en i gänget på The Park. Efter bara någon vecka som praktikant hos oss började hon operativt utvärdera och analysera våra digitala marknadsföringskanaler med fokus på Google Ads Manager. Hennes jobb lade grunden för ett nytt sätt att marknadsföra The Park, något vi är evigt tacksamma för. 

“Jag kände mig välkommen från första dagen på The Park. En av mina kollegor som jag jobbade tätt med hade förberett allt jag behövde inför min första dag på jobbet.  Jag är jätteglad över att jag fick göra med praktik med trevliga och duktiga kollegor och fick mycket hjälp när jag behövde – även om jag jobbade 100% hemifrån på grund av pandemin.”

Vad fick du göra under din praktikperiod?

“Jag arbetade som projektledare inom Branding & Digital Marketing. I rollen fick jag sköta SEM, SEO, marknadsanalys och projekt på veckobasis. Jag lärde mig mycket inom digital marknadsföring och tror definitivt att denna kompetens kommer hjälpa mig framåt i min framtida karriär.”

Vad var ditt starkaste minne?

“Jag har många bra minnen från min praktikperiod, men det starkaste var nog att ständigt få jobba med stödjande och roliga kollegor.”

Upplever du att du utvecklats professionellt/som person? 

“Ja. I rollen tog jag mest ansvar för analys, vilket innebär att jag lagt mycket fokus på siffror och strategi. De här uppgifterna var ganska annorlunda till skillnad från de på mina tidigare jobb där jag jobbat mycket med människor. Därför skulle jag säga att jag utvecklats som en analyserande person.”

Skulle du rekommendera The Park som praktikplats till andra?

“Ja! Jag tycker att The Park är en kreativ arbetsplats där du får jobba med mycket frihet under ansvar – som på ett startup. Praktikanter får chans att leda olika projekt och uppmuntras till att dela med sig av sina idéer. Jag fick som sagt ta allt ansvar för den digitala marknadsföringsanalysen och implementera mina idéer. Om du är en person som vill lära dig mycket genom att jobba mycket praktisk eller utveckla din kompetens snabbt inom en kort period? Då är The Park helt rätt arbetsplats för dig!”    

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !