fbpx

Vi letar efter en ny barista/receptionist till Park Café

Barista / Receptionist till Park Café

The Park Co-Working Space söker nu dig som vill vara vårt ansikte utåt som barista/receptionist och ta emot våra inspirerande medlemmar och cafégäster. Hos oss blir du en central punkt i verksamheten med en omväxlande vardag fylld av konversationer, kaffe, lunchrusher och events. Du ansvarar över att alla som besöker oss får en härlig upplevelse!

Vem är du?

Vi söker dig som vill jobba som barista/receptionist, är intresserad av co-working och som har förmågan att sprida härlig energi, både till dina kollegor och till medlemmarna. Du uppskattar att arbeta i en serviceorienterad bransch och trivs med att vara social och rycka in där det behövs, vilket kan vara i både receptionen och caféet. Vi värdesätter team work men också din förmåga att vara självgående och att du kan arbeta smidigt i ett högt tempo och ge våra gäster det där lilla extra.

Urval av arbetsuppgifter:

  • Låta espresso-maskinen gå varm
  • Servering
  • Kassaarbete
  • Diskplockning
  • Påfyllning
  • Öppna och stänga caféet
  • Sprida inspiration och värme till våra medlemmar och alla som vistas i våra lokaler.

Anställning: Heltid

Tillträde: Omgående

Intervjuer och urval sker löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 oktober. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. ANSÖK HÄR

Vi ser fram emot din ansökan!

/Teamet på The Park


Vilka är vi? 

The Park är ett personligt och kreativt co-working space som ligger på tre adresser i Stockholm innerstad, nära till restauranger, kommunikation och uteliv.

  • Magnus Ladulåsgatan 1, Södra station.
  • Hälsingegatan 49, Odenplan.
  • Kungsholmsgatan 21, Rådhuset.

Totalt består kontoren av 12 000 kvadrat som inkluderar co-working, lounger, eventytor, mötes-/konferensrum och stora workshoprum. I dagsläget har vi 1000+ medlemmar på 210+ bolag i vårt starka nätverk, aktiva inom alla tänkbara branscher och vi välkomnar alla som har en härlig attityd till livet.

Det unika med The Park är klimatet där vi arbetar aktivt för nätverkande och för att våra medlemmar ska växa och trivas på sin arbetsplats.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !