fbpx

The Park – Ekonomiforum 2/4 16.00

Digital Panel – Stödinsatser till småföretag

Torsdag 2 april 16.00 – 16.30 på Zoom
Vi bjuder in till en föredragning och interaktiv diskussion kring frågor om innebörden av statens olika krispaket till företag i relation till Corona. Vi går igenom det övergripande läget med de olika åtgärderna som presenterats med fokus på de som berör oss i mindre företag.

Förutom de faktiska möjligheterna så lyfter vi också det ansvaret som åtgärderna medför vad gäller tex lån och uppskjutna skatter och för tillsammans en diskussion kring det.

Då det är mycket som sker löpande så vi bjuder också på lite tankar och konkreta länkar kring hur man bäst följer och håller sig uppdaterad i de olika frågorna. Det här är den första träffen i en serie av företagsstödjande aktiviteter på The Park där vi dels lyfter aktuella frågeställningar men också konkret har träffar där vi fyller i blanketter och ansökningar gemensamt med coachning på vägen.

Välkomna att delta och ladda gärna upp med frågor och funderingar så gör vi vad vi kan för att svara i rådande läge.

Varmt välkomna att också kontakta oss om du kan och vill vara med att bidra som expert eller mentor vad gäller ekonomi eller juridik gentemot våra medlemmar.

Hampus Löwstedt är jurist på Företagarnas juridiska rådgivning och arbetar framförallt med tvister, arbetsrätt och kontraktsrätt.

 Charles Lindmark är ny CFO på The Park med mångårig erfarenhet inom ekonomi och finans från både större revisionsbyråer och snabbväxande start-ups.

 Alexander Valentinsson är ekonomikonsult på The Park och driver RemoteTeam med ekonomilösningar på distans. 10 års erfarenhet från EY skatte- och redovisningsavdelning.

  1. Skaffa ZOOM  https://zoom.us/(funkar lika bra på datorn som på mobilen)
  2. För att joina The Parks möten, klickahttps://zoom.us/j/5542054393 eller skriv in:
    meetingID 554-205-4393 (inget lösenord behövs)

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !