fbpx

Helena Rex blir ny VD för The Park!

The Parks nya VD Helena Rex och ordförande Mikael Ahlström.


Vi är otroligt glada att äntligen kunna berätta att Helena Rex blir The Parks nya VD!

Helena har under de senaste 15 åren haft spännande VD-roller inom besöks- och upplevelseindustrin, med stark utgångspunkt i konceptutveckling för gäster och medlemmar. Hon brinner för att skapa mötesplatser utöver det vanliga, med erfarenheter från utvecklingen av bland annat Fotografiska och Brasserie-gruppen. 

– Hela världen pratar om hur det nya arbetslivet ska se ut. The Park har en unik position att vara med och leda den utvecklingen. Med valet av Helena Rex får vi en VD som både kan stärka vår verksamhet inifrån, bygga värde för medlemmarna och ta vara på alla nya möjligheter, säger Mikael Ahlström.

– Vi ser en värld där gränserna mellan hem och arbetsplats för många börjar luckras upp. Coworking fångar hela den utvecklingen och The Park är den absolut mest spännande aktören, eftersom det här handlar om våra medlemmar och hur de kan växa, inte bara om ytorna. Det är verkligen “Where People Grow”. Jag gläds åt att få börja jobba med alla härliga medarbetare och med Micke i hans fortsatta roll som ordförande och aktiv medlem här på The Park, säger Helena. 

Helena tillträder VD-rollen den 10 januari och börjar redan nu bekanta sig med organisationen och mingla med medlemmarna. Hon hälsar att alla är välkomna att hugga tag i henne med tankar och förslag, eller bara en kopp kaffe i loungen!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !