Kostnadsfri coworkingplats för dig som startat eget.

För dig som precis startat eget bolag erbjuder vi en kontorsplats på The Park, kostnadsfritt i en månad. Du får tillgång till två anläggningar i centrala Stockholm och ett stort community med företag på samma resa. Fyll i formuläret nedanför så återkommer vi inom kort.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Hitta gemenskapen med andra coworkers

På The Park arbetar och umgås du tillsammans med härliga och drivna coworkers, vilket skapar en social och kreativ arbetsplats.

Fokusera på din kärnverksamhet

Vi sköter allt underhåll av kontoret så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig och din kärnverksamhet. Hos oss får du allt som ett vanligt kontor erbjuder och mycket mer.

Flexibel och riskfri lösning för ditt företag

Ingenting är statiskt när man startar sin egen verksamhet. Våra kontorslösningar är utformade för att vara flexibla och tillgodose tillväxt. Har du 5 anställda en månad och 10 nästa? Inga problem, vi anpassar lösningen efter din situation.

Skapa nya möjligheter med ett innovativt community

Till skillnad från traditionella kontorslokaler tror vi på att föra samman företag och entreprenörer. Genom samarbete och vårt nätverk skapar du nya möjligheter för dig och ditt företag.