Join our community!

Våra co-office spaces vore ingenting utan de människor som dagligen promenerar, springer eller cyklar in i våra lokaler. Det är de som skapar det underliggande sorlet i lounge-ytorna, rörelserna i korridorerna och de ständigt porlande ljudet från kaffeautomaterna.

För att kunna skapa ett work-community som andas framsteg, utveckling, innovation och gemenskap behöver vi borste från utseende, nationalitet, kroppsform, kön eller sexuell läggning. Allt handlar i slutändan om att hjälpa varandra och tillsammans lyfta människor och företag som står för bra och sunda värderingar. Vi på The Park är innerligt stolta över att vi lyckats skapa ett sådant co-working space – som genomsyras av hög samarbetsvilja och inte minst mångfald.

Erbjudande

Ta del av erbjudandet genom att klicka på Dagspass nedanför. Skriv QX 2021 i meddelanderutan.

Ditt nya kontor

Arbeta i ett personligt och kreativt co-working space på någon av våra tre attraktiva adresser i Stockholm där vi erbjuder flexibla och skräddarsydda kontorslösningar för små och lite större företag. Om du vill känna och klämma på att sitta och jobba hos oss, ta del av ett gratis dagspass som ger dig möjligheten att nyttja våra loungeytor för en dag – gratis kaffe och rabatterad lunch från vårt jobbcafé ingår.
Gratis dagspass
Talento rekrytering fotograferar på The Park Södra

Park Café – vårt personliga jobbcafé

Om ni har vägarna förbi The Park Södra vid Södra Station är det svårt att inte vilja dyka in i vårt mysiga, familjära jobbcafé. Här hittar du inte bara god hemlagad mat, välsmakande kaffe och färska bakverk utan du möts även av kompetent personal som vet hur de får sina gäster att stormtrivas.

Behov av mötesrum?

Vårt ledord kring service och utbud är flexibilitet, det innebär att vi lyckats hitta lösningar för alla typer av företag, stora som små. Förutom catering direkt till dörren under en intensiv konferens kan vi även erbjuda wifi, tv-skärm, white-board, post-its m.m. Allt för att kunna möta just era behov. Kontakta våra erfarna mötesrådgivare för en skräddarsydd lösning just för ert företag.
Boka mötesrum

Bli en del av vårt community!

Har du siktet inne på att hyra en kontorsplats hos oss och bli en del av vårt fantastiska community? Härligt att höra! Det enda du behöver göra att ta kontakt med en av våra rådgivare som gladeligen ger dig och dina kollegor en tur i lokalerna. Därefter skapar ni tillsammans en bra deal för ert företag. Vårt mål är att båda parter ska känna sig 100% nöjda med det skräddarsydda upplägget.

LOUNGE
1900kr
/månad
Loungeplats
Access 08.00-17.00
Föreläsningar
Fredagsfrukost
Kontakta rådgivare
MOBIL
FLEX PLATS
Mobil skrivbordsplats
Access 24/7
Föreläsningar
Fredagsfrukost
Konferensrum 6h
Få ditt erbjudande
FAST
EGEN PLATS
Fast skrivbordsplats
Access 24/7
Föreläsningar
Fredagsfrukost
Konferensrum 12h
Få ditt erbjudande
RUM
EGET RUM
Eget arbetsrum
Access 24/7
Föreläsningar
Fredagsfrukost
Konf.rum enligt avtal
Få ditt erbjudande