OM OSS

“Företaget som värnar om tusentals andra”

The Park co-working space är så mycket mer än en traditionell arbetsplats. Det här är ett andra hem till många hårt arbetande människor som förs samman tack vare vår varma community-vibe. Tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats och vi vore ingenting utan den gemenskap som skapas co-workers emellan.

Vad är The Park idag?

The Park startade 2004 och är ett av Stockholms äldsta co-working spaces med två anläggningar på attraktiva adresser. Idag har vi cirka 1000 medlemmar från en mängd olika branscher – allt från hälso-coacher, föreläsare och hr-konsulter till spelutvecklare, tech-bolag, arkitekter och många, många fler.

Vi erbjuder flexibla arbetsytor, lounger, konferens- och mötesrum och eventlokaler. Våra värderingar om en inspirerande, kreativ och inkluderande arbetsplats syns i våra anläggningar där vi anordnar pingisturneringar, fredagsfrukostar, medlemsluncher, föreläsningar, workshops, konferenser och event för att stärka communityt.

Hur föddes idén?

The Park föddes tack vare en spännande olycka i arbetet. År 2002 var co-working spacets grundare Mikael Ahlström på jakt efter en lokal för sitt dåvarande filmbolag. Han hittade en fin liten ateljévåning på Sveavägen med vindskaraktär och balkong som oturligt nog satt ihop med byggnadens innertrappa. För att hyra ateljén behövde han även hyra lokalen intill vilket blev ekonomiskt ohållbart. Idén att hyra in andra bolag sattes i rullning – ett projekt som gick oförväntat bra vilket ledde till att han hyrde en våning till och en våning till. Inte långt därefter skapades ett framgångsrikt bolagskoncept under namnet The Park.

Lyssna på hela berättelsen på coworking-podden här.

The Park Way

Med ett noga utformat koncept har The Park skapat ett självgående ekosystem inom co-working som är fokuserat på att främja utveckling och tillväxt hos bolag i alla storlekar. Med allt var det innebär kan vi erbjuda en arbetsplats som har allt under ett och samma tak. En professionell relation, en digital produktion, en god lunch, ett inspirerande möte eller personlig service ska alltid finnas nära tillhands. Det skapar rätt förutsättningar för god mental hälsa och framgångsrikt, hållbart företagande.

 

Lär känna våra co-workers