fbpx

Yoga med Caroline – vår alldeles egen yogi

Det är med rent nöje som vi välkomnar Caroline Patay till vårt community. Hon har bara jobbat några veckor hos oss och kommer nu leda vår lunchyoga på The Park Södra, något vi ser hemskt mycket fram emot. 

Caroline är utbildad yogalärare och massör och har alltid varit fascinerad av yogan och dess olika tekniker för att utforska kropp och knopp. Hennes undervisningsstil är inspirerande, varm och omtänksam och speglar element från hennes egna yogapraktik, dansbakgrund, massagekurser, liv och studier.

Hon började sin karriär som civilingenjör och älskar att kombinera det vetenskapliga och det mystiska. Idag jobbar hon främst med chefsrekrytering och hjälper företag och personer att hitta rätt match.

Andas in … och andas ut

Från och med tisdagen den 6 november kommer hon även leda lunchyogan på The Park Södra, plan 4, mellan 12:00-12:45. Här kommer vi testa olika former av yoga och jobba med att mjuka upp kroppen, hjärnan och hjärtat. Yogapassen kommer vara enkla med fokus på avkoppling och att komma in i kroppen.

– Känner mig så pepp på att börja yoga med alla härliga människor på The Park! Yoga is not a work-out, it’s a work in, säger Caroline.

I fokus står olika former av yogaposer, rörelser, kroppsmedvetenhet, självmassage, andning och meditation och passar både nybörjare, stelisar och erfarna yogis. Mjukisbyxor rekommenderas men det är helt okej att komma i sina jobbkläder.

Ett perfekt sätt att hitta tillbaka till lugnet. Hoppas vi ses där kära Parkies!
Namaste????

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !