fbpx

What's up Fyndiq?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ett av våra alumni-företag om hur bra det kan gå när man sitter på ett bra ställe och får möjlighet att fokusera på rätt saker 🙂
————————-
Tre frågor till Fredrik Norberg, Grundare och VD – Fyndiq
Berätta, vilka är ni och vad gör ni?
Fyndiq samlar hundratusentals fyndprodukter från hundratals butiker i en och samma webbutik. Vi är den svenska snabbväxande marknadsplatsen som redan hjälpt över 2 miljoner svenskar att fyndshoppa snabbt och enkelt över hela världen. Genom plattformens trygga och kontrollerade kanaler kan svenska, europeiska och internationella butiker nå digitala konsumenter som vill fyndshoppa med ett gott samvete.
Varför valde ni att sitta på The Park?
Vi hade nyss startat och ville dels sitta i en miljö där vi kunde samarbeta med andra bolag, men vi behövde också flexibilitet att kunna växa utan att flytta. The Park på den tiden var en liten, hemtrevlig och personlig plats och vi satt tillsammans med andra bolag som sedan växte och blev internationella succéer, exempelvis Leo vegas.
Har The Park underlättat eller bidragit till er affär? I så fall hur?
Ja, dels så utbytte vi hjälp och idéer med andra bolag och dels fick vi möjlighet att fokusera på vår affär istället för att leta nytt kontor vilket vi annars hade behövt göra var 6e månad med den tillväxttakten vi hade då. Vi har också både rekryterat och hittat samarbetspartners via The Park, vilket inte ska underskattas.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !