fbpx

Utforska kollektiv intelligens med nätverksluncher på The Park

Nätverksluncher på The Park
Nätverksluncher på The Park

Ett nytt initiativ har tagit form på The Park där Anna Forsberg från myflow och Tienko Rasker från Leapfunder bjuder in till öppna lunchträffar. Denna tillställning skapar en plattform för entreprenörer att samlas och diskutera allt från småskaliga projekt till större företagsinitiativ, samtidigt som de njuter av en härlig lunch tillsammans.

Initiativet till nätverksluncher togs av Tienko, som inspirerats av liknande event i Berlin. Tanken är att skapa en mötesplats där entreprenörer kan hjälpa varandra framåt i arbetslivet. Anna och Tienko kommer även att dela med sig av sin expertis och sina olika erfarenheter inom företagande.

“Vi märkte att det finns ett stort behov av att nätverka, dela erfarenheter och stötta varandra. Vi alla är omgivna av människor som sysslar med olika saker på varje co-working space. Vi vill få alla olika entreprenörer från olika branscher att mötas på en och samma plats. Tanken är att vi samlar alla som har en entreprenörsanda och diskuterar de utmaningar som vi alla står inför.”, säger Anna Forseberg på myflow.

Under den senaste lunchträffen diskuterades olika aspekter av företagsverksamhet och marknadstrender. Konjunkturläget stod i centrum, där deltagarna analyserade aktuella trender och förväntningar inför framtiden. De utforskade även ämnen som företagskultur i olika länder, samt pandemins effekter på marknaden och affärsverksamheter. Diskussionen var bred och givande, och gav deltagarna nya insikter och perspektiv att reflektera över.

Eventet kommer att äga rum den andra tisdagen varje månad. Lunchträffarna kommer att ge deltagarna möjlighet att utbyta idéer, dela erfarenheter och dra nytta av varandras kunskaper inom entreprenörskapet. Oavsett om du är en etablerad entreprenör eller ny i branschen finns det något för alla att ta med sig från dessa träffar.

RELATERADE ARTIKLAR

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !