fbpx

The Power of Learning: En resa mot kollektiv intelligens

Idag ägde ‘The Power of Learning’ evenemanget rum i Studio Engine på The Park Södra. Eventet sändes helt digitalt och spelades även in för de som inte hade möjlighet att kolla live. Några deltagare möttes även upp i Rainbow-rummet på fjärde våningen för att nätverka och bidra till det som har blivit känt som myflows signatur: den ‘kollektiva intelligensen’.

 Experter på sina områden

Under evenemanget erbjöds inspirerande föreläsningar om självledarskap, utveckling av mental styrka, motivation och hur man kan göra personlig utveckling till en naturlig vana. Ett imponerande panel av experter och talare delade med sig av sina insikter och erfarenheter. 

Christer Olsson och Bodil Jonason, experter inom emotionell intelligens (EQ) och personlig utveckling, betonade vikten av att träna sin EQ för att uppnå positiva känslor och nå mål.

Olof Röhlander höll en engagerande föreläsning om hållbar motivation och välmående, där han delade insikter baserade på forskning och personliga erfarenheter. “The Power of Learning” erbjöd även en gripande och tankeväckande föreläsning om social hållbarhet.

Charbel Gabro tog med oss på sin personliga resa från mörka tider till att ägna sitt liv åt att göra gott för andra. Han framhöll vikten av att må bra som individ för att kunna bidra positivt till vårt samhälle.

Kristin Kaspersen, en framstående programledare och författare, pratade om vikten av rätt mindset och att välja rätt tankar för att påverka sitt liv och nå sina mål. Hon delade också några av de verktyg hon använder för att må bra i vardagen!

Caroline Mohr betonade vikten av att utveckla ett framgångsrikt mindset och att ta kontroll över sitt eget ledarskap genom att dela med sig av sin inspirerande livshistoria om hur hon överlevde en kraftig jordbävning mitt i sin karriär som golfproffs och senare diagnostiserades med cancer. Trots att hon förlorade ett ben och genomgick en amputation, återvände hon till elitnivåtävlingar bara två månader senare.

 

Ett koncept som fungerar

The Power of Learning var en djupdykning i den snabbt föränderliga världen av kunskap och lärande. Med en imponerande panel av experter och talare samlade för att utforska framtiden för arbetsplatsutbildning och personlig utveckling, är det tydligt att myflow är en plattform som spelar en viktig roll för entreprenörer. Med fokus på kollektiv intelligens och livslångt lärande, är det en mötesplats där kunskap kan utvecklas!

Vi på The Park är stolta över att ha myflow och många av deras experter hos oss! Stort tack för en givande dag, för både oss och alla medlemmar!

 

Vill du också styra event? 

Det här eventet gjordes möjligt med hjälp av The Parks Engine. Du kan läsa mer om The Parks studiofaciliteter på https://thepark.se/studios/.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !