fbpx

The Parks nya Teamleader för Sales & Marketing

I december började Hanna Lantz som teamleader för sälj och marknad hos oss på The Park. Hon kommer senast från yta.se och har med sig en gedigen erfarenhet från coworkingbranschen. I sin nya roll på The Park kommer hon leda det operativa arbetet inom sälj och marknad.

Hanna har en lång erfarenhet inom försäljning och har framgångsrikt lett team av unga individer inom sälj och marknadsföring. Hon finner glädje i att se människor växa och har en engagerad och drivande ledarstil. Hanna är duktig på att inspirera och få med sig teamet på sina idéer och visioner.

– Jag tror på att skapa en positiv och härlig arbetsmiljö och har tidigare framgångsrikt lyckats bygga team som jag på ett bra sätt får med på mina idéer och visioner genom mitt egna engagemang och driv, berättar Hanna.

Hanna har inlett sin strategi för marknads och säljteamet genom att säkerställa att det rekryteras in rätt person på rätt plats. Därefter är fokuset på att effektivisera och förenkla processer för att säkerställa en smidig arbetsgång för alla. Målet är att sätta upp utmanande men realistiska mål för både sälj- och marknadsteamet och givetvis även öka försäljningen. Viktigt är för hennes team är att framgångar firas tillsammans och att de har kul på vägen mot sina gemensamma mål.

Vi passar på att fråga henne vad hon tycker mest om med The Park.

– Det jag gillar med The Park är den härliga atmosfären och den sprudlande och engagerade communityn. Det är verkligen en levande arbetsplats man kliver in på varje dag. Jag uppskattar verkligen mina kollegor och trivs med det öppna arbetsklimatet och dom otroligt engagerade och drivna kollegorna.

#growingtogether

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !