fbpx

The Park Uppdaterar med Utökade Öppettider, Effektiv Support och Ny Meny!

Vi på The Park vill dela med oss av några spännande nyheter och förbättringar. Låt oss ta er igenom de senaste uppdateringarna.

Nya öppettider i Bistron

 Vi har förlängt våra öppettider i Bistron för att utöka servicen för våra medlemmar och övriga gäster. Ta del av vårt utbud när det passar er bäst. Vi har nu öppet måndag till fredag klockan 07:00- 21:00 och lördag till söndag från klockan 10:00-18:00

Support via Helpdesk

För att göra er för att ni ska få så bra och snabb service som möjligt, ber vi er att vänligen använda vårt Helpdesk-system för supportfrågor istället för att skicka e-post eller ringa. Detta säkerställer att vi kan hantera era ärenden på bästa sätt och ge er snabb och effektiv hjälp.

Bokningsbekräftelser

 Vi har märkt en trend där medlemmar undrar över debiteringar vid avbokning av rum. För att klargöra, bokningar som avbokas efter angiven tidsgräns kommer att innebära en avgift. Vi finns till hands för att svara på eventuella frågor eller förtydliganden.

Ny Kvälls- och Helgmeny

 Utforska vår nya kvälls- och helgmeny som erbjuder läckra grytor, hemlagad paj och deli brickor. Vi är säkra på att dessa smaker kommer bli en perfekt följeslagare till era arbetskvällar och avslappnade helger.

Tack för att ni är en del av The Park-gemenskapen. Vi ser fram emot att skapa ännu mer positiva arbets upplevelser tillsammans med er!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !