fbpx

The Park stöttar Musikhjälpen 2022

Ikväll drar Musikhjälpen igång igen, den här gången finns buren och Kärlekens Torg på Kungstorget i Göteborg. Under temat ‘För en tryggare barndom på flykt från krig’ samlar Musikhjälpen i år in pengar för att öka tryggheten och förbättra tillvaron för de 42 miljoner barn och unga som lever i pågående flyktingsituationer runt om i världen. Precis som förra året vill The Park självklart vara med och stötta detta viktiga arbete. Då samlade vi gemensamt in totalt 27 000 kr, den här gången sätter vi målet ännu högre!

 

Bidra till Musikhjälpen och vinn en egen podcast

Förutom en digital bössa där alla våra medlemmar och besökare kan donera en valfri summa är vi också med och auktionerar ut en chans att göra något som många har på sin bucketlist– att starta en egen podcast.

Vinnaren kommer att få spela in sitt första podd-avsnitt i vår podcast studio på Södermalm i Stockholm, med stöd av vårt professionella studio team från konceptutveckling till publicering på ett poddhotell. Auktionen på Tradera är öppen till söndag, när Oscar, Tina och Klas kommer ut ur buren. 

Om Musikhjälpen. 

Musikhjälpen är ett insamlingsevenemang som arrangerats i städer runt om i Sverige sedan 2008. I december varje år blir tre kända programledare inlåsta i en studio med glasväggar, även känd som ‘Buren’, och sänder live i radio och tv i en hel vecka– totalt 144 timmar. Varje år väljs ett nytt tema för att uppmärksamma och samla in pengar till till undanskymda mänskliga katastrofer.

musikhjälpen 2022.

I Musikhjälpen 2022 är temat ‘För en tryggare barndom på flykt från krig’. Alla barn har rätt till en trygg uppväxt, men idag är 42 miljoner barn på flykt undan krig och konflikter. Ett liv på flykt berövar barn deras barndom. Många har aldrig upplevt något annat än livet i ett flyktingläger och har förlorat sina föräldrar, utsatts för våld och saknar möjlighet till att gå i skolan och ett tryggt hem att gå till.

Bidrag till Musikhjälpen 2022 kommer gå till att öka tryggheten och förbättra tillvaron för barn och unga under 18 år som lever i pågående flyktsituationer runt om i världen. Det kan handla om att ge fler möjlighet att gå i skolan, att skapa barnvänliga platser i flyktingläger där barn kan få psykosocialt stöd eller bara leka en stund, eller till att hjälpa barn att hitta sina anhöriga.

Musikhjälpen är ett samarbete mellan Sveriges Radio, SVT och Radiohjälpen.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !