fbpx

The Park stärker Community, Nätverkande och Tillväxt

Sedan ett år tillbaka har The Park lanserat ett innovativt alternativ som har mött den växande efterfrågan inom det flexibla arbetslivet. Det har varit en spännande resa, där vi har observerat hur såväl frilansare som etablerade företag med befintliga kontor har önskat få tillgång till vårt dynamiska community och alla dess möjligheter och kompetenser.

 

community, medlemskap och coworking

Efter att ha uppmärksammat detta behov, introducerade vi ett communitymedlemskap som har blivit en stor framgång. Detta medlemskap riktar sig till dem som inte nödvändigtvis behöver en dedikerad arbetsplats men som ändå vill ta del av våra dynamiska coworking-miljöer, vårt väletablerade affärsnätverk och möjligheten till livslångt lärande. Communitymedlemskapet inkluderar en rad förmåner, såsom tillgång till dagspass, möjligheten att boka konferenser, fullständig åtkomst till vår digitala communityplattform, exklusiva inbjudningar till seminarier och andra spännande aktiviteter.

Denna lösning har visat sig vara särskilt värdefull både för frilansare som behöver en stabil och inspirerande arbetsmiljö mellan sina olika uppdrag och för företag som ser möjligheten att erbjuda sina anställda en extra arbetsmiljö för utveckling och samarbete.

För våra befintliga medlemmar har detta medlemskap inneburit en ännu mer berikande upplevelse av The Park-communityt. Det har ökat tillgängligheten till nya kompetenser, potentiella kunder och partners, samt intensifierat vårt fokus på seminarier, mötesplatser och möjligheter att växa tillsammans.

Med vårt communitymedlemskap får du och dina anställda möjligheten att ta del av många av de fördelar som våra fasta medlemmar har tillgång till, allt till en mer förmånlig kostnad. Det är en möjlighet att delta i en mängd evenemang och aktiviteter som främjar nätverkande och skapar möjligheter till nya spännande möten.

Ett år efter lanseringen ser vi tillbaka på detta medlemskap som en framgångsrik satsning och ser fram emot att fortsätta stärka och utveckla vårt community på The Park. Vi tror att det flexibla arbetslivet kommer att fortsätta utvecklas, och vi kommer att vara här för att erbjuda våra medlemmar de bästa möjligheterna till tillväxt, samarbete och utveckling i den spännande framtid som ligger framför oss.

Letar du efter ett flexibelt kontor?

Kontakta oss så hjälper vi dig! Läs mer om våra medlemskap HÄR.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !