fbpx

The Park springer lopp för livet!

I år är det dags att dra på sig löparskorna och delta i Cancer- och Allergifondens Lopp för Livet. Denna gång genomför vi det tillsammans den 3e maj på varje kontor. Fokuset ligger på kampen mot bukspottkörtelcancer, en aggressiv och dödlig sjukdom som drabbar 1200 personer i Sverige varje år. Genom att delta tillsammans hjälper vi forskningen om cancer och allergier framåt och ger stöd till de som drabbas.

Loppet är öppet för alla, oavsett ålder eller fitnessnivå. Du kan välja mellan att springa 5 km eller 10 km, och om löpning inte är din grej kan du välja en 30 minuters quizpromenad. Så oavsett om du är en erfaren löpare eller om du aldrig har sprungit tidigare, så finns det en utmaning för dig.

Alla registrerade medlemmar från The Park får dessutom en goodiebag efter loppet, innehållande en smoothie och en raw ball. Det är ett perfekt sätt att belöna sig själv för all träning och samtidigt fira vår insats för en viktig sak. 

För att anmäla sig till loppet kan du enkelt registrera dig här och ladda ner appen RaceOne, där du skriver in The Park som team. Tillsammans kan vi göra en insats för vår egen hälsa samtidigt som vi stödjer forskningen för en bättre framtid. Det är en fantastisk möjlighet att träna och samtidigt bidra till en god sak.

Om du vill lära dig mer om loppet eller om Cancer- och Allergiförbundet kan du läsa mer här:
https://cancerochallergifonden.se/lopp-for-livet/

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !