fbpx

The Park släpper nytt communitymedlemskap!


						

I det nya flexibla arbetslivet som växer fram har vi har fått en ökad förfrågan från både frilansare och företag med befintliga kontor att ändå få tillgång till vårt community och alla de aktiviteter och kompetenser här på The Park.

Vi lanserar därför ett nytt medlemskap för de som inte behöver nytt kontor men som ändå vill växa med tillgången till dynamiska coworkingmijöer i kombination med ett starkt affärsnätverk och livslångt lärande. Här ingår dagspass, konferensbokningar, vår digitala communityplattform, inbjudningar till seminarier och aktiviteter med mera. Medlemskapet riktar sig dels till frilansare som behöver en bas och ett sammanhang mellan olika uppdrag men också till de större bolagen att erbjuda sina talanger en extra miljö att arbeta i och utvecklas med.

Så spännande att efter 20 år som ett starkt co-working community så tar vi nu ytterligare ett kliv att öppna upp för fler att växa med oss genom nätverkande och livslångt lärande i en dynamisk miljö av både fysiska kontor och digital platform.

Vi ser ju nu en stor möjlighet att nu också kunna bidra till de större bolagens talangutveckling med vårt nätverk och lärande och samtidigt vara en del av det nya hybridarbete i form av våra kontors och konferensmiljöer

För The Parks befintliga medlemmar innebär det ytterligare en utveckling av communityt med fler kompetenser, potentiella kunder och partners och ett stärkt fokus på ännu fler seminarier, meet-ups och möjligheter att växa tillsammans!

Läs mer på www.thepark.se/member

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !