fbpx

The Park Sjöstaden invigs med Housewarming AW

Housewarming på The Park Sjöstaden.

  The Parks VD Helena Rex tillsammans med Fredrik Lundström   Möbler är på plats, vi är på plats och framförallt har vi nya medlemmar på plats. Efter veckor att förberedelser är vi nu klara och det firar vi med en Housewarming, där intressenter och nyfikna igår bjöds in för att få uppleva The Parks första Pop-Up. Alla gäster fick först följa med på en rundvandring av lokalerna, inklusive takterrassen när kvällssolen smög sig fram, innan det bjöds på mat och mingel i bistron tillsammans med personer från både The Park och Goodbye Kansas.
“The Park Sjöstaden är verkligen det bästa av två världar. Coworking I en fantastisk miljö i samarbete med innovativa människor som bidar till härlig stämning, networkning och ett levande community. Eventservice har alltid varit en del i vårt erbjudande och i dessa härliga lokaler och inte minst den fantastiska terassen på taket kan vi nu erbjuda helt nya möjligheter till minnesvärda upplevelser,” säger Helena Rex, VD på The Park.
En av de gäster som såg stora möjligheter i både lokalerna och konceptet Sjöstaden var Fredrik Lundström från Fremat Event Group, som redan nu påbörjat processen för att kunna flytta in i The House of Wonders. 
“För vår nischade verksamhet ser jag potential på en sån här plats med den typen av innovation och de människor som är där och och kommer finnas där. Att det blir som en community som man kan ta del av, ta del av erfarenheter och lära och dela med sig av, och hitta nya kunder, hitta nya samarbeten.”
Eftersom att Fremat Event Group jobbar med det relativt nya koncept digitala mässor så ser Fredrik stora möjligheter till att ta del av den kunskap som finns i huset och ser fram emot att se vilka samarbeten som kan växa fram där. En stor del av vad som lockar är integrationen av innovation i  konceptet på Sjöstaden, eftersom att det ligger helt i linje med hur de själva jobbar.
“Just det här med att när olika världar möts och där uppstår kreativitet och innovation inom de här nischade områdena är ju riktigt spännande. Så jag tycker att det är helrätt den satsningen och ser verkligen fram emot att vara med.”

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !