fbpx

The Park och Nordic Startup Awards 2017

The Park fick i år förfrågan och möjligheten att tillsammans med Global Startup Awards huvudkontor i Danmark vara med och producera årets nordiska final i Nordic Startup Awards.
Ett otroligt fint, roligt och utmanade samarbete där The Park teamet har satt sin prägel på en av nordens största gala och tävling för Startups. Hela galan tog plats på Skandiascenen, Cirkus och leddes av Richard Lindh, General Manager The Park och Cozette Wachtmeister, Co-founder & CEO Kvalitetshubben.
 
Om Nordic Startup Awards
Nordic Startup Awards är en av de största tävlingarna för startups och har funnits i 6 år och har som mål att hitta ”the top 1% of Startups” i den nordiska regionen samt att bygga broar mellan länderna, utöka deltagarnas kontaktnät och att finnas som en plattform för acceleration och expansion.
Tävlingen startar i respektive Nordiskt land där 5 finalister väljs ut att tävla mot varandra, vinnarna går sedan vidare till den Nordiska finalen som vi arrangerar. Vinnarna i Norden går sedan vidare att tävla i Global Startup Awards som samlar 35 länder och i år går av stapeln i Kina.
Hemsida

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !