fbpx

The Park Forskaren: En Nyskapande Life Science Coworking-Hub öppnar sina Dörrar

Stockholms framstående life science-landskap utökar nu sina horisonter med den nyligen öppnade coworking-huben, The Park Forskaren. Belägen i Hagastadens puls, strävar Forskaren efter att bli en central knutpunkt för kunskapsutbyte och samarbete, en plats där världsledande aktörer inom vård, forskning och näringsliv samlas för att driva innovation och framtidens lösningar.

I det expansiva kvarteret Hagastaden, där drömmar om banbrytande forskning och teknologi tar form, växer nu The Park Forskaren fram som en nyckelspelare. Med närheten till viktiga life science-aktörer blir Forskaren en innovativ knutpunkt där spännande möjligheter och partnerskap uppstår.
Forskaren strävar efter att vara mer än bara en coworking-plats; den är en livfull mötesplats där kreativa tankar och idéer omformas till verklighet. Genom att locka världsledande aktörer inom life science, skapas en unik atmosfär där kunskap delas och samarbete blomstrar.
Den officiella invigningen av The Park Forskaren har redan ägt rum, och initiala reaktioner pekar på en lovande framtid. Med ambitionen att erbjuda inte bara arbetsutrymmen utan också en plats för samarbete och nätverkande ser Forskaren fram emot att spela en central roll i att forma framtidens life science-innovation.
Vare sig du är en etablerad aktör eller en nystartad innovatör inom life science, inbjuds du att bli en del av The Park Forskaren. En plats där affärsmöjligheter och kreativa idéer växer sida vid sida.

För ytterligare information eller förfrågningar, vänligen kontakta: Hanna Lantz på vår sälj och marknadsavdelning.

Hanna@thepark.se.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !