fbpx

The Park Forskaren: Din Framtid i Stockholms Life Science och Innovationscentrum

Förändringens vindar blåser över Stockholm, och i dess kölvatten växer en ny epicentrum för Life Science och innovation fram – The Park Forskaren. Är du redo att bli en del av denna spännande utveckling?

The Park Community 

Stockholm har länge varit en ledande plats för banbrytande forskning och innovation inom Life Science, och nu tar The Park Forskaren denna tradition till nya höjder. Denna inspirerande plats kommer att utgöra navet för samarbete, innovation och nätverkande i omedelbar närhet till Karolinska Institutet.

Flera framstående företag, inklusive NYZÜ Life Science och BRAVE Recruitment Sweden, står redo att flytta in och bli en del av detta dynamiska sammanhang. På Forskaren kommer företag att få möjligheten att odla sina idéer och växa tillsammans.

Som medlem i detta nyskapande ekosystem kommer du att få tillgång till en innovativ hubb med fokus på Life Science. The Park Forskaren erbjuder ett coworking-utrymme som kommer att fungera som en katalysator för samarbete och tillväxt, och det är allt inom hjärtat av Stockholms medicinska centrum.

Ta chansen att bli en del av detta blomstrande community och ge din verksamhet möjligheten att nå nya höjder. Boka din visning via vår hemsida och upptäck hur The Park Forskaren kan hjälpa dig att forma framtiden inom Life Science och innovation.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !