fbpx

The Park flyttar in i Forskaren – Förstärker mötesplats för life science

The Park växer nu ytterligare med en satsning för att bygga ett community för life science mitt i Hagastaden. Vecturas Forskaren blir en destination som väcker nyfikenhet för vetenskaper som syftar till att förbättra liv och hälsa. I detta nya globala nav ligger fokus för The Parks fjärde och senaste etablering på att skapa en kreativ plats spetsad för innovation och samarbete inom life science området.

“Vi är mycket glada och hedrade över detta samarbete och vi ser fram emot att välkomna nya och befintliga medlemmar till en fantastisk arbetsmiljö i Forskaren. Vi kommer erbjuda ett omfattande serviceutbud i en dynamisk miljö där nätverkande, hälsa och lärandet är en naturlig del under en arbetsdag,” säger vår VD, Helena Rex. 

 
Innanför de rundade väggarna kommer The Park att skapa ett coworking space med runt 270 arbetsplatser över 2 530 kvm, fördelat på öppna landskap och kontorsrum. Etableringen i Forskaren blir en ny, spännande del av vårt expanderande ekosystem, inriktat på att främja utveckling och tillväxt i företag av alla storlekar, från start-ups till större etablerade bolag. 
Vi ser nu fram emot att fortsätta utveckla det befintliga nätverket av närmare 1500 medlemmar och vara med och bygga ett än starkare community inom life science,” säger The Parks grundare Micke Ahlström.
Vectura, som äger och driver projektet Forskaren, ser satsningen som en möjlighet att attrahera talanger, studenter, forskare, scale-up bolag och få dem samverka med världsledande life science bolag och tillsammans bidra till tillväxt och innovation.  

“Vi är otroligt glada över vårt inledda samarbete med The Park och hela konceptet som går linje med det vi sökt för Forskaren. The Parks idé som bygger på möten mellan människor är precis det som utgör visionen för Forskaren – få människor och verksamheter att mötas, samverka och växa tillsammans,” säger Micael Averborg, Affärsutvecklingschef på Vectura.

  Produktionen av Forskaren pågår fortfarande och i nuläget är större delen av fasaden på plats. The Park står redo att flytta in när huset förväntas vara klart i början av 2024.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !