fbpx

The Park expanderar med en tredje location

The Park expanderar till Södermalm
Vi är otroligt glada och stolta över att äntligen kunna berätta att vi expanderar och våren 2019 öppnar vi vårt tredje co-working space i Stockholmsverken vid Södra Station på Södermalm.
Nedan kan ni läsa pressreleasen från AMF för att få veta mer, samt anmäla ditt intresse av att joina oss på Söder i vår 🙂

 

Pressmeddelande 2018-09-03

The Park blir en del av Stockholmsverken
 En av Stockholms ledande co-workingaktörer expanderar till Stockholmsverken. Under 2019 kommer The Park att öppna en ny kreativ och personlig plats för arbete, erfarenhetsutbyte och umgänge.
The Park öppnar i Stockholmsverken, i korsningen mellan Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan vid Stockholms Södra station. The Park kommer erbjuda flexibla arbetsplatslösningar, evenemang, café och platser för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte.

 • Även om vi ser nya digitala mönster i hur folk arbetar så ser vi också hur den fysiska platsen blir kittet som för folk samman. Oavsett vilken bransch de verkar inom eller vilken storlek det är på bolaget. Därför passar Stockholmsverken The Park perfekt. Det finns en spännande industriell historia, mitt i ett område som är hem åt många spännande och kreativa företag och som kommer erbjuda ett riktigt bra utbud av mötesplatser, säger Mikael Ahlström, grundare av The Park.
 • Dessutom är läget strategiskt rätt. Vi sätter oss i ett spännande område samtidigt som vi får en direktlänk till city, Odenplan och våra två andra co-workingplatser, fortsätter Mikael Ahlström.

The Park hyr tre våningsplan om cirka 3700 kvadratmeter med café och loungeyta i entréplan som ska bli en inbjudande och personlig mötesplats och aktivitetsyta för medlemmar såväl som de som bor, arbetar och rör sig i området.

 • Vi är jätteglada att få välkomna The Park till Stockholmsverken. De är en startpunkt för många spännande företag och jag är övertygad om att de kommer att bidra till en spännande blandning av människor och företag, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.

Bakom The Park står Mikael Ahlström som även är delägare i Hyper Island, digitalbyrån Britny och start-up huben SUP46.

 • Det känns jättekul att bli en del av AMF Fastigheters nya satsning. De har lång erfarenhet av att utveckla dolda områden till attraktiva platser. Vilket vi senast sett vid Brunkebergstorg och Mood-kvarteren. Redan nu har vi flera spännande diskussioner på gång vilket vi hoppas återkomma till senare, säger Mikael Ahlström.

The Park öppnar i Stockholmsverken under våren 2019.
Fakta om AMF Fastigheters projekt i Stockholmsverken:

 • Omfattar två kvarter, fyra byggnader, två innergårdar och ett torg.
 • Är en mix av arbetsplatser, restauranger, mötesplatser och handel.
 • Cirka 20 000 kvadratmeter flexibla kontor med hög teknisk standard.
 • Cirka 3 000 kvadratmeter för handel och restaurang.
 • Totalt planeras lokaler för fyra till sex restauranger.
 • Ligger i korsningen Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan vid Södra station på Södermalm i Stockholm.
 • Fastigheterna och gårdarna byggs om i etapper under projektperioden 2017–2019
 • Stockholmsverken ligger i ett växande område där många spännande och kreativa företag valt att sitta. Bland dessa en mängd spel- och designföretag.
 • Ett område som är i snabb utvecklingsfas i och med Citybanans öppnande som leder till nya rörelser inom kvarteren.

KLICKA HÄR för att få mer info och för att göra en intresseanmälan!

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !