fbpx

The Park anställer ny Key Account Manager

Med en gedigen säljbakgrund och en vinnande personlighet välkomnar vi vår nya Key Account Manger (KAM), Linda Påhlman till The Park. Hon kommer jobba nära vår andra nyrekrytering Axel Wendelius och tillsammans ska de värva nya, spännande medlemmar till co-officets tre anläggningar. 

Linda har tidigare jobbat med sälj på Nordic Choice Hotels och haft varierande roller inom försäljning under hela sitt verksamma arbetsliv. Hennes driv och passion för sitt arbete har redan visat sig i The Parks försäljningssiffror och med ett stort leende bidrar hon med mycket positivitet gentemot sina nya kunder och kollegor.

The Parks vision och öppenhet till mångfald var en avgörande faktor under rekryteringsprocessen.

– Jag älskar att alla är välkomna här och att vi står för mångfald. Om vi får vara oss själva och vara annorlunda kan vi alla växa.

Förutom ett brinnande intresse för sitt jobb har Linda hittat tjusningen i dynamiskt skytte och innebandy, inget som förvånar då hennes höga energinivå går obemärkt förbi på The Parks anläggningar.

– Jag bidrar med min energi och glädje. Det är viktigt att ha kul på jobbet!

Säg hej till Linda!

Undrar du om The Park har en kontorslösning för dig och ditt företag eller vill du höra mer om dynamiskt skytte? Maila henne då på antingen linda@thepark.se eller sales@thepark.se

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !