fbpx

The Park <3 Alla våra ligg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nu intar tjejerna bakom den kända podcasten Alla våra ligg våra lokaler. Om vi inte ser dem i poddstudion eller i korridorerna är chansen stor att vi ser dem stå och packa produkter: ”Vi har så mycket tävlingar så vi brukar säga att vi är Posten AB”, säger Amanda och Anna, grundarna till podden.

Alla våra ligg är en podcast som drivs av duon Amanda Colldén och Anna Dahlbäck och har funnits sedan 2016. Knappt två år senare vinner de Guldörat för årets podcast och har nu ett flertal saker kopplade till deras varumärke. Bland annat prenumerationstjänsten ”Liggboxen” som inkluderar sexleksaker, tips och inspiration.

Innan de flyttade in till oss var både Amanda och Anna lediga på fredagar, något de valde att sluta med för att inte gå miste om vår oemotståndliga frukostbuffé som serveras varje fredag samt AW:s som arrangeras av Moa Gamlin, vår fantastiska Mood Manager.

– Vi är jätteglada över att ha flyttat in hos er på The Park. Det är drömmen att ha ett eget rum men ändå tillgång till massa kollegor.

Förutom smarrig frukost och mingel med kollegor tycker de även om att arrangera tävlingar till sina följare och börjar nu inse att deras löjligt manuella posthantering behöver ses över och med tiden övergå till ett mer strukturerat system.

– Vi har så mycket tävlingar så vi brukar säga att vi är Posten AB. Om någon har tips på smidigare sätt att arbeta med posten än att släpa 20 stora paket till ett postombud får ni gärna hojta.

De är verkligen två sprudlande energibomber och det ska bli hemskt kul att följa, och förhoppningsvis bidra till, deras resa. Varmt välkomna till vårt community![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !