fbpx

Swedish Edtech Industry flyttar in på The Park Södra

Två kvinnor står upp och tittar in i kameran med glada leenden. The Park och branch organisationen Swedish Edtech Industry ingår nu ett partnerskap för att etablera en Edtech Hubb. Jannie Jeppesen, VD Swedish Edtech Industry, och Helena Rex, VD The Park, är nöjda med att samarbetet nu är officiellt. Foto: The Park/Lisa Söderström.[/caption]

Swedish Edtech Industry flyttar in på The Park Södra

Swedish Edtech Industry, branschorganisationen för utbildningsteknologi, och coworking-aktören The Park går in i ett partnerskap för att tillsammans etablera en Edtech Hubb. Målet är att skapa en naturlig, levande och stimulerande plats att mötas på för gemensamt lärande och utveckling.

“Vi gläds åt att ytterligare stärka vårt erbjudande och framförallt alla de möjligheter som det innebär för våra medlemmar. Lärande, nätverkande och personlig utveckling är hörnstenar i vårt community och att vi nu lanserar en branschspecifik Hubb tillsammans med Edtech ger fantastiska synergier. The Park growing together i sin bästa form,” säger Helena Rex, VD på The Park.

Swedish Edtech Industry och The Park har sedan tidigare genomfört gemensamma event. I och med det officiella samarbetet kommer fler digitala och fysiska tillfällen för möten, workshops och event centrerade kring branschrelaterade frågor ordnas, där både deras respektive medlemmar, men också allmänheten kan mötas, lära och hitta samarbeten och synergieffekter. Jannie Jeppesen, VD på Swedish Edtech Industry, är lika nöjd över att samarbetet nu är officiellt.

“För oss är det här ett viktigt steg och ett bra sätt att bygga vidare på vår edtech community genom att etablera en tydligare hubb i Stockholm. En fysisk plats där vi kan ses, nätverka och lära, men även erbjuda såväl digitala som hybrida möten tillsammans med våra medlemmar och The Park. Vi tror att möten i olika former– informella och formella, planerade och spontana– är viktiga tillfällen där kunskapsdelning sker och är avgörande för fortsatt utveckling, innovation och tillväxt.”

Flera av höstens aktiviteter är redan planerade se programmet här.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !