fbpx

SwedenBIO: En Central Del av Forskaren 2024 – Framtidens Hub för Life Science Innovation och Samarbete

SwedenBIO är en nationell branschorganisation för life science i Sverige, med en central roll i att stödja innovation och kunskap inom life science-sektorn. Nu välkomnar vi dem som community-partner i Forskaren 2024! Organisationen med en tydlig vision för medicinsk utveckling

SwedenBIOs vision är klar och enkel: att göra Sverige till en internationellt konkurrenskraftig life science-nation och att stärka samarbetet för att sätta Norden på kartan som en världsledande life science-region. De vill främja attraktiva förutsättningar för att företag inom life sciene ska trivas och växa, samtidigt som internationella företag ser Sverige som en lockande destination för sina verksamheter.

Förenar olika kompetensområden
SwedenBIO:s medlemmar utgör ryggraden i organisationen med 343 företag som verkar inom bioteknik, läkemedel, diagnostik, medicinteknik, investeringsföretag och andra serviceorganisationer. De fungerar som en knutpunkt för branschens aktörer vilket kommer att gynna företag i Forskaren som öppnar i januari 2024.

Samarbete och Innovation i Forskaren
Med öppningen av Forskaren i januari 2024 står vi inför spännande gemensamma möjligheter. SwedenBIO kommer att vara en nyckelspelare när det gäller att stödja och främja life science-sektorn i byggnaden och fungera som en central plattform för kunskapsutbyte, nätverksbyggande och samarbete.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !