fbpx

Starta eget med Nyföretagarcentrum Stockholm

Nyföregarcentrum Stockholm rådgivare

Nyföretagarcentrum spelar en central och vital roll i att främja långsiktig tillväxt och skapa en blomstrande företagsmiljö i vårt närområde. Genom en omfattande satsning på rådgivning och mentorprogram strävar centret efter att stödja alla som drömmer om att starta eget eller behöver professionell vägledning inom nyföretagare frågor. 

För de som behöver skräddarsydd rådgivning finns Nyföretagarcentrums experter tillgängliga för att ge vägledning inom områden som affärsplanering, ekonomihantering, marknadsföring och juridik. Centret strävar efter att skapa en trygg och tillgänglig plattform för alla företagares frågor och utmaningar.

NyföretagarCentrum Stockholm intar en avgörande roll genom att erbjuda kostnadsfri rådgivning, mentorprogram, events och nätverk för de som vill starta eget eller just har påbörjat sin företagsresa. Deras dagliga bidrag till FN:s globala mål för social och ekonomisk hållbarhet är tydligt. Som Sveriges snabbast växande NyföretagarCentrum strävar de efter att bli det ledande centret i landet som stödjer flest människor att förverkliga sina företags ambitioner.

Besökare på NyföretagarCentrum Stockholms hemsida kan boka kostnadsfri rådgivning med erfarna företagare i olika branscher. Rådgivningen täcker områden som bolagsform, skatt och marknadsföring. Samarbetet med The Park skapar en gemenskap där nyföretagare kan få rådgivning och delta i events. Sedan starten har över 5000 kunder fått stöd, varav hälften har startat egna företag. Centret lyfter regelbundet fram inspirerande exempel från olika branscher.

Tack vare NyföretagarCentrum Stockholms engagemang för hållbart företagande möjliggörs kostnadsfri rådgivning, mentorprogram och events. Det omfattande nätverket av partners från näringslivet stödjer dem finansiellt och bidrar med expertis och mentorskap. För att hålla sig uppdaterad och delta i nätverket kan man följa NyföretagarCentrum Stockholm på LinkedIn. Centret riktar ett stort tack till The Park och alla sina partnerföretag för deras långsiktiga stöd och tron på ett bättre samhälle genom ökat företagande.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !