fbpx

Starta Din Podcast på The Park

Talk In The Park Podcast Studio - gallery (3) 2022

Podcasting är mer än bara ett kraftfullt verktyg – det är en möjlighet att ansluta, samarbeta och främja tillväxt. Med en enkel uppsättning av mikrofoner och ett unikt perspektiv kan du dela dina passioner, expertis och berättelser med en global publik. Oavsett om du är en blivande frilansare, entreprenör eller helt enkelt brinner för ett ämne, ger podcasting dig möjligheten att informera, underhålla och inspirera.

 

En enkel lösning för att driva din podcast

“Talk in The Park” är en fullt utrustad podcaststudio med plats för upp till fyra personer. Här finner du högkvalitativa mikrofoner, ljudkort och möjligheten till flerspårig inspelning, vilket underlättar redigering och produktion av ditt innehåll. Vår ambition är att främja samhörighet och samarbete, och om du behöver hjälp att komma igång, är vårt erfarna studieteam tillgängligt för en gratis timmes konsultation, med fokus på att stärka ditt nätverk och verksamhet genom podcasting.

Vårt studieteam kan också stötta dig med:

  • Att sätta upp dina inspelningssessioner och säkerställa smidig funktionalitet innan du börjar.
  • Hjälp med redigering av grafik och rådgivning om ljudbilden, för att öka din synlighet inom vårt community.
  • Möjlighet till upp till sex timmars postproduktion i samarbete med vårt studieteam, vilket ger utrymme för tillväxt och förbättring av ditt innehåll.

Utforska Fördelarna vid Lunch & Learn

Om du är osäker på om din verksamhet skulle dra nytta av att skapa en podcast, kanske en medlem av The Park kan övertyga dig att prova? Den 4 december kan du delta i en Lunch & Learn-session med Maddy Savage, frilansande producent på BBC och erfaren podcaster, för att diskutera fördelarna med att lansera en podcast och de färdigheter som krävs för att se till att den har en påverkan.

Maddy kommer att dela med sig av insikter hon fått från sitt arbete som radio- och podcastproducent för kunder inklusive BBC, Storyspot, Monocle Radio, Naudio och NPR. Hon kommer också att avslöja de höjdpunkter och utmaningar hon upplevde när hon lanserade sin egen podd med grundarintervjuer, “The Stockholmer,” år 2016, och hur det i slutändan hjälpte till att förändra hennes arbetsmöjligheter i Norden. The Park’s studieteam kommer också att vara på plats för att förklara hur medlemmarna kan dra full nytta av de tillgängliga resurserna på The Park!

Om du redan är övertygad om att testa podcasting kan du boka din nästa podcastsessions på https://thepark.se/studios/talkinthepark/.

Du kan läsa mer om våra andra studiefaciliteter på https://thepark.se/studios/.

Gillar du den här artikeln? Dela den gärna!

LinkedIn
Facebook
Twitter

Kontakta community

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Testa The Park

Tipsa om en gäst

Skriv in gästens uppgifter nedan så tar vi från The Park kontakt

Ansök om medlemskap !

Ansök om medlemskap !

Begär offert

Ansök nu

Boka Visning Studios !

Boka Visning !

BOKA EN VISNING för konferens!

Boka Visning !